INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Sassuolo - Cagliari 1-1 » Răzvan Marin a debutat în Serie A contra lui Vlad Chiricheș! Cum s-au descurcat cei doi

Sassuolo și Cagliari s-au înfruntat în prima etapă a noului sezon din Serie A. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1
Sassuolo și Cagliari s-au înfruntat în prima etapă a noului sezon din Serie A. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 18:14 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:28

Sassuolo și Cagliari s-au înfruntat în prima etapă a noului sezon din Serie A. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Vezi AICI programul primei etape din Serie A

Răzvan Marin a bifat primele 76 de minute în Serie A, având o evoluție bună la sarzi. Chiricheș a fost integralist la gazde, alternând însă plusurile și minusurile

Prima etapă din Serie A i-a oferit debutul lui Răzvan Marin la Cagliari. Și s-a nimerit să îl aibă adversar pe Vlad Chiricheș, colegul din națională titularizat la Sassuolo. Fostul „lăncier" a evoluat în fața apărării la sarzi, unic închizător, între cele două linii, și a avut de tras de la început. 

Pentru că trupa lui De Zerbi a preluat controlul, având ocazie prin Caputo. Dincolo, căpitanul „tricolor" a alternat execuțiile greșite și pasele date fără să se uite, din cauza cărora nu este un titular fix, cu momentele bune. De genul șutului puternic trimis de la 20 de metri și deviat cu umărul de Klavan. Se vede și Marin cu pasa ingenioasă la Joao Pedro, a cărui centrare nu-i fructificată de Simeone.

Golurile, după înlocuirea lui Răzvan Marin

Chiricheș a suferit și în actul secund în fața lui Simeone și n-a mai putut evita avertismentul (59). Nu s-a jucat spectaculos, n-au abundat ocaziile și nici Berardi n-a avut inspirație. Marin s-a limitat la pase destul de simple, l-a căutat pe construcție pe Joao Pedro, având nevoie de acomodare la Il Calcio. 

A rămas în teren 76 de minute și promite să-și relanseze cariera după perioada Ajax. Și la puțin timp după ce-a ieșit, Simeone a deschis scorul cu capul. Giovanni era să profite apoi de neatenția lui Chiricheș, numai că a doua reușită i-a fost refuzată pentru ofsaid. În loc de 0-2 s-a făcut 1-1, grație execuției din lovitură liberă a lui Bourabia, la care Cragno are o parte de vină.

FINAL » Sassuolo - Cagliari 1-1

  • Au marcat: Bourabia 87 / Simeone 77

Vezi AICI Live + Statistici

Sassuolo - Cagliari » Răzvan Marin debutează în Serie A contra lui Vlad Chiricheș

Sassuolo: Consigli - Toljan, Chiricheș, Ferrari, Rogerio - Locatelli, Obiang - Berardi, Djuricic, Haraslin - Caputo 
Antrenor: De Zerbi

Cagliari: Cragno - Farago, Walukiewicz, Klavan, Lykogiannis - Caligara, Marin, Rog - Nandez, Simeone, Joao Pedro
Antrenor: Di Francesco

Clasament Serie A

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

CHELSEA - LIVERPOOL, Derby de cinci stele în Premier League

Liverpool și-a prezentat noul atacant: „Este una dintre cele mai mari echipe din țară. E imposibil să spui «nu»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  20 Septembrie 2020, 21:00

A iesit Razvan Marin in minutul 75!In minutul urmator Cagliari a dat gol!Iar fundasul nationalei-infailibilul Chiriches-admira centrarea care trecea pe langa scafarlia lui cheala!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează