INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Serie A se va suspenda la primul jucător pozitiv la coronavirus » Cine va lua titlul în acest scenariu

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 13:52

Italienii, cu peste 100 de morți din cauza epidemiei ucigașe, vor juca fără spectatori până pe 3 aprilie. Dacă întrecerea se va opri definitiv, s-ar putea lua în calcul ultima etapă completă. Și Juventus și-ar păstra titlul!

  • CONTEXT INTERNAȚIONAL: Bilanțul deceselor provocate de coronavirus se apropie de 3.300, cele mai multe dintre victime fiind din China. Irakul anunță primul deces al unei persoane din lumea arabă. În acest moment, sunt 95.483 de cazuri la nivel global, virusul fiind prezent în 84 de țări și teritorii. Bilanțul continuă să crească alarmant în Coreea de Sud, Iran, dar și în Statele Unite, unde au fost înregistrate nouă decese. O altă navă de pasageri este în carantină cu 2.300 de oameni la bord, în portul grecesc Pireus. (Detalii, pe Libertatea)

Situația se înrăutățește de la o zi la alta în Italia. Sunt peste 3.000 de cazuri de coronavirus și peste 100 de persoane decedate. Guvernul premierului Giuseppe Conte a decis ca, timp de o lună, până pe 3 aprilie, toate meciurile din Peninsulă se vor disputa fără spectatori. Inclusiv cele din cupele europene, Juventus - Lyon, Inter - Getafe și Roma - Sevilla.

Juventus ar deveni campioană

Potrivit cotidianului Il Secolo XIX, autoritățile italiene iau în calcul și o variantă extremă, dacă epidemia se agravează și afectează direct fotbalul. La primul jucător depistat pozitiv cu coronavirus, Serie A s-ar putea suspenda definitiv. 

Cine va fi campioană? Echipa aflată pe locul 1 după ultima etapă completă. Juventus, în acest caz, care ar cuceri al 9-lea titlu consecutiv. 

Clasament LIVE Serie A:

Serie A se va suspenda la primul jucător pozitiv la coronavirus » Cine va lua titlul în acest scenariu

VEZI ȘI:

Haos în Portugalia: Iker Casillas și impresarul lui Ronaldo, suspectați de spălare de bani!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează