INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - ATLETICO MADRID 1-1

SEVILLA - ATLETICO MADRID 1-1 // FOTO Război pentru locul secund în Spania! Record de cartonașe arătate în lupta pentru urmărirea Barcelonei

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 19:08

Sevilla și Atletico Madrid au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 18 din Spania.

Principalele urmăritoare ale Barcelonei s-au încurcat reciproc. Scorul a fost deschis de francezul Wissam Ben Yedder, în minutul 37, după o ieșire greșită la offside a muntenegreanului Savic. Golul egalizator a fost marcat tot de un francez, de starul Antoine Griezmann. Campionul mondial a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri, la ultima acțiune a primei reprize.

Partea a doua a fost o adevărată luptă, în care "centralul" Lahoz a arătat nu mai puțin de 10 cartonașe galbene, pe lângă cele două din prima parte.

Sevilla rămâne pe locul secund în Spania, cu 35 de puncte. Atletico e imediat în spate, cu 33. Barcelona conduce clasamentul, având 37 de puncte și un meci de jucat contra lui Getafe, în această seară.

Sevilla - Atletico Madrid 1-1
Au marcat: Ben Yedder '37 / Griezmann '45

Echipele de start

Sevilla: Vaclik - Gnagnon, Carrico, Gomez - Navas, Sarabia, Banega, Mesa, Escudero - Ben Yedder, Ad. Silva
Rezerve: Soriano - Amadou, Arana, Nolito, Gil, Kjaer, Promes
Antrenor: Pablo Macin

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Savic, Godin, Saul - Koke, Rodrigo, Thomas, Lemar - Correa, Griezmann
Rezerve: Adan - Arias, Gimenez, Kalinic, Montero, Munoz, Vitolo
Antrenor: Diego Simeone

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează