INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Sezer Ozturk, fostul fotbalist al lui Leverkusen și Fenerbahce, acuzat de crimă » Detalii șocante: „A scos pistolul și a tras!”

FOTO: albawaba.com
FOTO: albawaba.com

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 00:05 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 09:26

Sezer Ozturk (35 de ani), fostul mijlocaș al lui Leverkusen și Fenerbahce, a fost pus sub acuzare de autoritățile din Turcia pentru crimă cu premeditare. 

Pe 19 septembrie, Sezer Ozturk și un prieten, ar fi fost implicați într-o altercație sângeroasă, în Pasakoy, un cartier al Istanbulului. Presa din Turcia relatează detalii șocante din momentul incidentului. Totul ar fi pornit în momentul în care fostul fotbalist ar fi cerut indicații de orientare de la o familie aflată la picnic, pe marginea drumului. 

Sezer Ozturk, dat în urmărire generală pentru crimă 

Între cele două tabere s-ar fi iscat un conflict. Sezer, aflat în bolidul său, ar fi scos un pistol și ar fi tras fără reținere. O persoană a fost ucisă, în timp ce alți patru oameni sunt acum internați în spital. Conform informațiilor celor de la Sabah, autoritățile turce au emis un mandat de arestare, sub acuzația de crimă cu premeditare. Ozturk este dat în urmărire generală. 

Un localnic a fost martor la incidentele incredibile și a povestește: „Mi-a spus să nu mă implic, că are altă țintă. A încărcat arma și a tras. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Nu am avut timp să realizăm. Un om tocmai murise în fața noastră. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a pornit mașina și a plecat”.

Cine este Sezer Ozturk, fotbalistul acuzat de crimă

Sezer Ozturk este un fost mijlocaș ofensiv, retras din activitate devreme, la doar 30 de ani. A bifat în carieră câteva cluburi importante, precum Bayer Leverkusen, Nurnberg, Fenerbahce sau Istanbul Bașakșehir. Are selecții la toate echipele de juniori ale Turciei. Viața extrasportivă a fost însă întotdeauna o problemă.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO A lovit un arbitru, apoi și-a anunțat demisia: „Am revăzut imaginile, parcă nu mai eram eu. Mi-e jenă!”

Mircea Lucescu a semnat un nou contract: „Dacă jucătorii lui Dinamo Kiev ar afla că pleacă, ce atitudine ar mai avea?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dexter4
dexter4  •  28 Septembrie 2021, 14:10
Postat de Ioan Ninel Serbu pe 28 Septembrie 2021, 10:01

La fel si cu tine: Istambul in loc de Istanbul......rade ciob de oala sparta!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10157278821900149
Ioan Ninel Serbu  •  28 Septembrie 2021, 10:01

La fel si cu tine: Istambul in loc de Istanbul......rade ciob de oala sparta!

dexter4
dexter4  •  28 Septembrie 2021, 09:07

Capitala Istanbul.... :)))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează