INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Sfatul lui David Beckham pentru întrebarea care îl macină pe Cristiano Ronaldo: United sau Real?

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 18:28

Starul englez David Beckham crede că Ronaldo nu ar trebui să aibă dubii.

Dacă pleacă de la Real Madrid, portughezul ar trebui să se întoarcă în Premier League, la echipă alături de care a făcut pentru prima oară istorie: Manchester United!

Cristiano Ronaldo a preluat numărul 7 la Manchester United de la David Beckham, în 2003, atunci cînd a semnat un contract trupa lui Sir Alex Ferguson.

Trecut în 2009 la Real, portughezul a cîștigat două Baloane de Aur, o Ligă a Campionilor și a devenit golgeterul absolut al celui mai titrat club din istoria fotbalului european.

Pîndit de PSG, Manchester City sau Chelsea, Cristiano este într-o dilemă: să plece sau nu de pe Bernabeu? David Beckham crede că există o singură opțiune inteligentă pentru portughezul în vîrstă de 30 de ani: "Dacă poate, să se întoarcă la United. Nu aș sfătui niciodată pe cineva să nu se întoarcă la United!", scrie BBC.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
helena
helena  •  16 Noiembrie 2015, 20:53

Ronaldo mananca mancarea gatita pe moment, nu o reincalzeste niciodata! Apoi va termina contractul cu Madridul la 34 ani si jumate. Greu de crezut ca va mai face fata unui nivel inalt...Il vad jucand pana pe la 36 ani, dar va alege si el calea banilor...

cneius
cneius  •  16 Noiembrie 2015, 18:52

Am vorbit acum o ora cu Cristiano si mi-a spus ca nu-l macina nimic..si nu are dileme!!!

930961146984848
Samoilescu Nicolae  •  16 Noiembrie 2015, 18:43

Lasa-i ma in lumea lor, ca nici unii nu au treaba cu realitatea!:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează