INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Shakira a spus totul despre momentele dificile din relația cu Gerard Pique! În 2017, cântăreața a fost nevoită să-și anuleze turneul mondial » Ce i-a spus fotbalistul de la Barcelona

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 12:46

Cântăreața Shakira (42 de ani) a fost nevoită să își anuleze turneul din anul 2017 din cauza unor probleme la corzile vocale și a dezvăluit în documentarul „El Dorado Tour” cum a fost Gerard Pique (32 de ani) alături de ea în cele mai dificile momente ale carierei sale.  

După ce a consultat 5 medici și toți au sfătuit-o pe cântăreață să se opereze, aceasta a refuzat, pentru că ar fi stat prea mult timp departe de cei doi copii pe care îi are cu fotbalistul. 

Perioada care a urmat a fost cea mai dificilă din viața columbiencei. Aceasta era mereu tristă, irascibilă, dar a intervenit Pique. Starul Barcelonei a fost cel care a încurajat-o să facă ceea ce-i place.

„Gerard m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că nu îmi voi mai relua cariera. Mi-a spus că nu își dorește un viitor cu o femeie nefericită. Toată lumea producea muzică, iar eu îmi revenisem, dar eram blocată în casă cu copiii. «Du-te și fă ce-ți place, du-te și muncește», mi-a spus”, s-a confensat Shakira în documentar.  

VEZI ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV // FOTO Ovidiu Stângă antrenează echipa de fete a lui PSV Eindhoven: „Ele muncesc de le sar capacele pentru o mie de euro în plus” + „Vere, aici merge doar performanța, nu numele!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
usano1
usano1  •  06 Noiembrie 2019, 13:16

Ce frumos, bravo, o poveste scurta pentru suflet.

135479786808884
Leonard Crassas  •  05 Noiembrie 2019, 19:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează