INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 16:58 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 16:58

Fostul cumnat al Shakirei (45 de ani) are o nouă ipoteză în cazul despărțirii artistei de Gerard Pique (35 de ani), fundașul Barcelonei.

Pique și Shakira au format un cuplu vreme de 11 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9), iar la începutul lunii și-au oficializat despărțirea. 

Presa din Spania a scris că Pique a înșelat-o pe Shakira, iar acesta a fost motivul despărțirii, dar fostul iubit al uneia dintre surorile artistei, spune că cei doi s-au certat din cauza banilor. 

Ce poreclă a primit Shakira din partea prietenilor lui Pique: „Toți o știau așa”
RELAȚIE
Ce poreclă a primit Shakira din partea prietenilor lui Pique: „Toți o știau așa”

Banii, motivul despărțirii dintre Pique și Shakira 

O persoană apropiată lor mi-a zis că a fost o problemă de natură economică între cei doi. Se pare că Pique i-a cerut bani Shakirei pentru o investiție, iar familia artistei a refuzat să-i da bani. Nu au amestecat banii cu relația”, a dezvăluit Roberto Garcia, fostul cumnat al Shakirei, citat de Marca. 

+41 FOTO
„S-a agitat chiar și marea” » Jurnalista de Serie A care a făcut senzație pe Instagram: „Vara asta promite”
SERIE A
„S-a agitat chiar și marea” » Jurnalista de Serie A care a făcut senzație pe Instagram: „Vara asta promite”

Pique și-ar găsit o iubită într-un club de noapte

Conform presei spaniole, Pique, 35 de ani, s-a întâlnit de mai multe ori în clubul de noapte La Traviesa cu o chelneriță. 

Fotbalistul lui FC Barcelona a ajuns la club cu taxiul și, pentru a intra și a ieși din incintă fără a fi văzut, a folosit o ușă laterală, pe o stradă cu foarte puțin trafic. Odată intrat în club, a mers într-o cameră privată, unde s-a ascuns cu noua lui amantă.  

Potrivit reporterului „Socialité”, în acea cameră privată „este o perdea roșie și odată ce treci de ea sunt niște scări unde Pique se vedea cu chelnerița”. 

 Citește și:

Luis Suarez și-a găsit noul club, cu 37 de titluri: „Dacă n-ar fi răspuns cu entuziasm, nu l-am fi așteptat acum”

Mercato complicat în Europa! Echipele din Bundesliga, Premier League, La Liga sau Serie A au cheltuit 1,15 miliarde de euro. Aproape un sfert din sumă pentru 3 jucători

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
cristealaur1948
cristealaur1948  •  27 Iunie 2022, 22:18
Postat de maradona79 pe 27 Iunie 2022, 17:33

Tara arde si Pique se piaptana. Noroc cu jurnalistii de la ghesepe ca am aflat aceste dedesupt al relatiei minune. Eu cred ca s-au despartit ***. Daca se valideaza aceasta ipoteza, imi faceti o oferta de angajare part-time pe sectiunea cancan a Gazetei?! Una deosebit de importanta din moment ce 90% din articole sunt in aceasta categorie. Mentionez ca am studii postuniversitare, cunosc limba engleza si pot sa traduc din Daily Mail si The Sun. Multumesc anticipat, domnu' Ioanitoaia.

Cine mai are nevoie de un cunoscator al Limbii engleze? Ashtia traduc cu gooogleee, sunt vraishte , te doare burta de ras....***. Incearca in alta parte Mon Cher! O zi buna!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rilu
rilu  •  27 Iunie 2022, 19:42

Bani? sa fim seriosi pai ei castiga milioane anual din sponzorizari, reclame, concerte etc.

contrabas3
contrabas3  •  27 Iunie 2022, 18:44

Știrea asta e pentru oamenii de rând. Au răspândit zvonul ăsta ca să le protejeze imaginea. Nu ar da bine “adulter” în CV-ul lui Pique.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează