INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Sir Alex confirmă transferul de senzaţie la care visează United! Care e mutarea care i-ar înnebuni pe fani

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 23:18

După cîteva zile în care informaţia a acaparat presa sportivă, dar numai sub formă de zvon, iată că acum se confirmă: Manchester United îl vrea pe Robin van Persie!

Vestea a fost dată chiar de managerul lui United, Sir Alex Ferguson, care a admis la MUFC TV că este interesat de fotbalistul olandez: "Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Van Persie. Evident, cei de la Arsenal au dat această informaţie presei, noi am dorit să păstrăm discreţia pînă cînd va fi ceva sigur. Nu are rost să vorbim despre ceva care poate nici nu se va realiza. Sînt formaţii interesate de jucător, noi sîntem printre ele, dar deocamdată atît vă pot spune".

Van Persie, 29 de ani, a marcat 36 de goluri sezonul trecut la Arsenal şi a refuzat să îşi prelungească înţelegerea, scadentă vara viitoare. Căpitanul a stîrnit astfel furia suporterilor "tunarilor", care l-au numit "trădător" şi s-au declarat oripilaţi de ideea că acesta ar putea ajunge la rivala United.

Dacă ar pleca la United, Van Persie ar deveni al doilea căpitan al lui Arsenal care părăseşte corabia într-un an, după Fabregas, care s-a transferat vara trecută la Barcelona, pentru 35 de milioane de lire sterline.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gabi.competitii.ro
gabi.competitii.ro  •  22 Iulie 2012, 09:55

Titlu in stilul sport . ro. Pacat.

dreamer123
dreamer123  •  22 Iulie 2012, 00:56

mda...

bun1cu
bun1cu  •  22 Iulie 2012, 00:25

*negociaza

Vezi toate comentariile (5)
Comentează