INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Situaţie incredibilă pentru un jucător de la Chelsea! E chemat în armată şi nu mai poate juca fotbal

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 18:36

Egipteanul Mohamed Salah e pus într-o situaţie foarte dificilă. Pentru că a fost exmatriculat de la facultate, mijlocaşul lui Chelsea e obligat să se prezinte în ţara natală pentru a intra în serviciul militar.
Un membru din staff-ul tehnic al naţionalei Egiptului a dezvăluit în presă că Salah s-a declarat şocat de acest anunţ. Fotbalistul de 22 de ani spera să fie sărit de această îndatorire avînd în vedere că joacă la cel mai înalt nivel.

În ajutorul lui Salah a intervenit selecţionerul Egiptului, Shawky Gharib, care vrea să-l foloseacă pe jucător în preliminariile Cupei Africii.

În acest moment, Salah nu se poate întoarce la Londra pînă cînd această situaţie nu va fi clarificată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
plesan
plesan  •  20 Iulie 2014, 13:13

nu poate veni la londra insa a marcat in meciu cu wimbledon..mda

4patraulea
4patraulea  •  20 Iulie 2014, 07:03
Postat de mariusrares pe 19 Iulie 2014, 21:56

Vad ca se poate raporta daca un comentariu......dar cu articolul ce facem? fu**-i mama lui de p r 0 s t care a scris articolul. PS: pt toata redactia(inca o data(ca primul comentariu mi l-ati sters)): Va trimit niste funie si sapun? Pe cheltuiala mea

ia si tu din talcioc, iesi mai ieftin

agentul0007
agentul0007  •  19 Iulie 2014, 23:35

doamne ce articol tampit la fel ca autorul articolului .prima oara zice ca salah trebuie sa se prezinte in tara natala apoi spune ca in acest moment nu se poate intoarce la englezi iar in alt articol apare ca a jucat in meci amical si a inscris 1 gol.nici numai stii ce sa crezi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează