INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Situație tot mai complicată la Barcelona! Dembele are zilele numărate: "Trăiește în lumea lui, departe de realitate! Comportamentul i-a exasperat pe conducători"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 12:06

Barcelona a investit enorm în el, cumpărându-l de la Dortmund, dar Ousmane Dembélé e foarte departe să valoreze jumătate cât mutarea lui Neymar la PSG.

Și cotidianul L'Equipe a tras alarma în privința talentatei, dar capricioasei aripi stânga de 21 de ani, titrând pe copertă "În pericol. Comportamentul lui i-a exasperat pe conducătorii blaugrana, ce nu exclud transferul lui la vară. Și Deschamps l-a pus în gardă, de mai multe ori". La ultima conferință de presă, selecționerul a spus că s-a săturat de scuzele lui pentru actele de indisciplină. I-au ajuns la urechi isprăvile lui recente, cu durerile de burtă și întârzierea la convocarea la un meci de Ligă.

"Are calități incredibile"

Dembélé a trecut pe banca de rezerve la campioana Spaniei, după multe derapaje. Mare pasionat de jocuri video, internaționalul francez a ajuns să aibă un credit limitat și în reprezentativa Les Bleus.

"Dă senzația că trăiește în lumea lui, departe de realitate. Are calități incredibile, însă nu este un star mondial confirmat. Are puțină experiență și nu s-a adaptat la noul oraș, noul club, noua limbă, noul stil și cerința de a-l substitui pe Neymar. A avut și absența de 4 luni după ruptura musculară, el practic a pierdut un sezon. E grav însă dacă ratează un antrenament și știrea asta ajunge și în presă", a declarat Gerard Lopez, fostul mijlocaș catalan. 

20 de selecții și 2 goluri are Dembélé la naționala Franței. În acest sezon a dat 6 goluri și 2 assisturi în 15 meciuri pentru Barcelona

10goluri și 10 pase decisive a reușit atacantul francez în 2.110 minute jucate pentru campioana Spaniei

105.000.000 €plus alte 42 de milioane bonusuri în funcție de performanțe este prețul transferului lui Ousmane de la Dortmund

"Să joci la Barcelona are un preț și e foarte mare. Toți profesioniștii trebuie să facă față, zi de zi, la meciuri și la antrenamente. Să trăiești și să muncești pentru asta" Guillermo Amor, director sportiv și șeful Academiei Barcelonei

"Ousmane e foarte talentat și are o mare marjă de progres. Toți am fost tineri și am mai greșit ca el, suntem aici să-l ajutăm. Fotbalul înseamnă însă 24 de ore din 24" Gerard Piqué, fundaș Barcelona

Citește și: Liverpool pregătește ofensiva » Ofertă-record pentru fotbalistul-problemă din echipa Barcelonei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
146108679686140
Robert-mihai Benko  •  15 Noiembrie 2018, 14:18

Mai degraba este *** decat Dembele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează