INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Șocant! Doi înalți oficiali ai Barcelonei l-ar fi trădat pe Lionel Messi: „Nu poți fi bun cu acest șobolan”

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 14:36 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 14:45

Fostul directorul juridic și fostul director general ai clubului ar fi dezvăluit acordul argentinianului Lionel Messi cu Barcelona. El Mundo a ieșit atunci pe copertă cu titlul „555.237.619 €”.

În urmă cu doi ani, pe 31 ianuarie 2021, El Mundo lansa bomba. „555.237.619 €. Contractul faraonic al lui Messi care ruinează Barça". Acesta era titlul mare, pe coperta cotidianului spaniol.

Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi
MONDEN
Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi

Clubul a amenințat cu tribunalul imediat după dezvăluirea contractului lui Lionel Messi

Peste 555 de milioane de euro brut (139 de milioane anual; net, 75 de milioane) a câștigat argentinianul la Barcelona, între noiembrie 2017 și iunie 2021. Cititorii El Mundo puteau vedea clar contractul.

Chiar pe 31 ianuarie, conducerea clubului blaugrana răspundea cu un comunicat virulent, negând că ar avea vreo legătură cu publicarea contractului și amenințând că va acționa în justiție jurnalul iberic.

Acum, doi ani mai târziu, ziariștii catalani de la Sport dezvăluie că doi înalți oficial ai Barcelonei de la acea vreme, directorul juridic Roman Gómez Ponti și directorul general Oscar Grau, ar fi fost cei care au dat presei totul în 2021 despre acordul cu Messi. Așa cum reiese din ancheta poliției spaniole. O infracțiune, dacă va fi confirmată.

Eva din Barcelona face furori într-un sport periculos: „Am ceva înnăscut, senzualitatea”
MOTO
Eva din Barcelona face furori într-un sport periculos: „Am ceva înnăscut, senzualitatea”

„Contractul lui Lionel Messi va fi publicat pentru ca lumea să se indigneze”

Ponti și Grau i-au transmis lui Josep Maria Bartomeu, președintele grupării între 2014 și 2020, că vor oferi aceste informații, pentru a justifica reducerile de salarii ale jucătorilor, dând vina pe Messi pentru situația critică a catalanilor. Un mesaj comun pe WhatsApp către Bartomeu: "Contractul va fi publicat pentru ca lumea să se indigneze".

Într-un alt mesaj, Ponti îi scria președintelui: „Barto, nu poți fi bun cu acest șobolan. Clubul i-a oferit totul, iar el a acționat ca un dictator". „Șobolanul" era Messi și directorul juridic se referea la insistența argentinianului de a se prelungi contractele lui Suárez și Jordi Alba. 

Al-Hilal îi oferă 300 de milioane $ lui Leo Messi

Mundo Deportivo scrie că saudiții sunt pregătiți de orice sacrificiu financiar pentru a-l aduce și pe Leo Messi. După ce Al-Nassr l-a atras pe Cristiano Ronaldo cu un salariu anual de 200 de milioane, Al-Hilal e gata să-i propună campionului mondial argentinian nu mai puțin de 300 de milioane de dolari pe sezon!

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Un campion mondial cu Franța în 2018 riscă închisoare PE VIAȚĂ pentru 9 capete de acuzare!

„Enigmă” în competiția bizară organizată de Pique. La propriu! » Spaniolii au bănuieli: „E din La Liga și se ascunde de club”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Ianuarie 2023, 10:28
Postat de robertino2 pe 12 Ianuarie 2023, 14:43

Pana la urma, Messi castiga 75 de milioane net pe an si producea vreo 300 de milioane. Falimentul a venit pentru ca au fost transferati Coutinho, Griezman, Dembele, etc.

Și mulți alții. E o listă mare de jucători vânduți în pierdere, în era Bartomeu. Ăla a fost distrugătorul, nu Messi. Care, așa cum ai spus și tu, a produs mult mai mulți bani pentru club decât a câștigat, așa cum face și acum la PSG.

1ianuarie
1ianuarie  •  13 Ianuarie 2023, 09:59
Postat de 1945sv0509 pe 12 Ianuarie 2023, 16:38

Voi nu aveti alta sursaa de stiri decit fituica de casa a realului ?

El Mundó Deportivo și Sport.es sunt ziare catalane 100%. Deci?!?!

conicor2008
conicor2008  •  12 Ianuarie 2023, 20:43
Postat de robertino2 pe 12 Ianuarie 2023, 14:43

Pana la urma, Messi castiga 75 de milioane net pe an si producea vreo 300 de milioane. Falimentul a venit pentru ca au fost transferati Coutinho, Griezman, Dembele, etc.

Oare acei contopisti care-l numeau "Soboloan" pe Messi cam cat castigau pe an? Un milion? mai putin? mai mult? Fara Messi la Barca, oare pe unde si pe cati bani ar fi atarnat?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close