INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Sora lui Cristiano Ronaldo dă de pământ cu cei care-i critică fratele: „Oameni bolnavi, mici, fără suflet, proști și nerecunoscători”

Katia Aveiro, alături de Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images +19   FOTO
Katia Aveiro, alături de Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 09:17 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 10:54

Katia Aveiro (44 de ani), sora lui Cristiano Ronaldo, a publicat un mesaj „acid” pe contul său de Instagram, după valul de critici abătut în ultima perioadă asupra fratelui său

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo traversează o perioadă modestă, randamentul său scăzut fiind vizibil atât la club, cât și la prima reprezentativă. Criticat în social-media, inclusiv în țara natală, CR7 e apărat pe un ton agresiv de Katia Aveiro, sora acestuia.

Mama lui Cristiano a anunțat viitoarea echipă a portughezului: „Anul viitor va juca aici”
PORTUGALIA
Mama lui Cristiano a anunțat viitoarea echipă a portughezului: „Anul viitor va juca aici”

Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj pentru contestatarii fratelui său: „Oameni bolnavi, mici, fără suflet, proști și nerecunoscători”

„Are familia și pe cei care îl iubesc aproape. Ei vor fi mereu alături de el, indiferent de ce se întâmplă. Ceea ce se întâmplă acum nu mă surprinde. Portughezii au scuipat mereu în farfuria din care au mâncat. Mereu a fost așa.

De aceea, când cineva apare și vrea să schimbe mentalitatea, deranjează. Sunt alături de tine mereu, regele meu. Calmează-te. E necesar să-i ajutăm pe cei care au ajutat, la rândul lor, Portugalia, dar portughezii sunt oameni bolnavi, mici, fără suflet, proști și nerecunoscători

Acest om e pe jos, în genunchi, și nimeni nu-i întinde o mână. Cel de pe jos este numit Cristiano Ronaldo și e cel mai bun jucător din lume”, a scris Katia Aveiro pe contul său de Instagram. 

+15 FOTO

Cristiano, dacă nu mai poți, trebuie să te retragi! Lasă-te, s-a terminat!

- Antonio Cassano, mesaj pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo suferă de depresie

Pe fondul ultimelor evenimente apărute în plan personal și profesional, fotbalistul lusitan suferă de depresie, iar asta l-a determinat să ceară sfaturile unui specialist renumit.

Jordan Peterson este considerat unul dintre cei mai buni psihologi, iar asta l-a făcut pe Ronaldo să apeleze la serviciile sale. Invitat la o emisiune, Peterson a dezvăluit mult mai multe detalii despre întalnirea pe care a avut-o cu starul portughez.

„A avut niște probleme în urmă cu câteva luni, iar un prieten de-ai lui i-a trimis mai multe videoclipuri de-ale mele. Ulterior, a citit și una din cărțile mele. A găsit-o foarte utilă, iar asta l-a făcut să mă contacteze. Am vorbit despre dorințele sale de viitor și despre obstacolele cu care încă se confruntă”, a comentat Peterson.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo suferă de depresie: „Am vorbit despre obstacolele cu care se confruntă”

Spaniolii dezvăluie planul de transferuri al lui Real Madrid » Țintele? Două vedete de la Manchester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  30 Septembrie 2022, 16:05

.

enigmaticul
enigmaticul  •  30 Septembrie 2022, 15:36

Mda.......Mai lipse doar ”mămica” lui Cristinel, care să-l susțină și să spună că el încă mai este cel mai bun din lume, și că sezonul viitor va câștiga UCL!!! Deh...........minte de femeie!! Ele nu înțeleg că orice început are și un sfârșit, orice stea strălucitoare, la un moment dat se stinge. DAcă are aproape 40 ani nu prea mai înțeleg ce vrea omul ăsta?? Ai fost ce-ai fost și când ai fost, dar acum este timpul să-ți agăți ghetele-n cui, e limpede pentru orice că vremea ta a apus.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează