INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Soția lui Di Maria îl sperie pe Casemiro: „În Anglia, mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul. Îmi venea să mă sinucid”

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2022 10:48 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 10:49

Soția lui Angel Di Maria, Jorgelina Cardoso, a povestit experiența britanică trăită după transferul soțului la Manchester United, în 2014: „Mâncarea e dezgustătoare, oamenii, ciudați, iar femeile sunt ca porțelanul”.

Brazilianul Casemiro tocmai s-a transferat de la Real la Manchester United, pentru 21 de milioane de euro pe sezon, dublul salariului avut la Madrid. Exact ca Angel Di Maria în 2014! O mutare pe care acesta din urmă avea s-o regrete amarnic.

Într-un interviu acordat unei televiziuni din Buenos Aires, Jorgelina Cardoso, soția argentinianului, a descris cu lux de amănunte experiența „oribilă" trăită în Anglia. 

„Angel a venit la mine într-o zi și mi-a spus: «Uită-te și tu pe oferta asta de la Manchester United». Eu nu voiam să plec nicăieri, i-am spus să meargă singur. Dar el a insistat: «Hai să mergem amândoi!». Era o grămadă de bani, mult mai mulți decât îi oferiseră spaniolii. Așa că ne-am dus. Dacă lucrezi într-o companie și cineva îți oferă dublul salariului pe care-l ai te duci alergând", a povestit Jorgelina cum a ajuns soțul său de la Real Madrid la Manchester United.

I-a înfuriat și pe ruși, și pe ucraineni! Cum s-a filmat o campioană olimpică: „Ce este în neregulă cu tine?”
CONTROVERSĂ
I-a înfuriat și pe ruși, și pe ucraineni! Cum s-a filmat o campioană olimpică: „Ce este în neregulă cu tine?”

Soția lui Di Maria e drastică: „Oriunde în lume, dar nu în Anglia!" 

Ce a urmat, a fost un veritabil coșmar: 

„Eram prieteni cu Gianina Maradona, soția lui Sergio Aguero, care juca la Manchester City, și am mers la Manchester, în vacanță, pentru un an. A fost oribil, mereu! Când ne-am întors acasă i-am zis lui Angel: «Dacă te mai transferi vreodată, asigură-te că este oriunde în lume, dar nu în Anglia». Nu mi-a plăcut deloc. Oamenii sunt ciudați, mergi pe stradă și nu știi dacă nu cumva te vor ucide. Mâncarea e dezgustătoare. Femeile arată ca porțelanul. 

La Madrid totul era perfect, totul! Mâncarea era perfectă, vremea era perfectă, eram la cel mai mare club din lume. Și-a venit acea ofertă de la Manchester United... A fost oribil, oribil! I-am spus la un moment dat «Dragule, eu am să mă sinucid. La ora două e deja seară aici»". 

Inclusiv performanța fotbalistică a lui Di Maria, astăzi în vârstă de 34 de ani, a fost modestă. Atacantul argentinian s-a chinuit să-și găsească locul în sistemul managerului Louis van Gaal și a înscris doar 4 goluri în 32 de partide, în toate competițiile.

 După un sezon, argentinianul și-a făcut valizele pentru PSG, cu care a câștigat 18 trofee în 7 ani, pentru ca apoi să semneze cu Juventus.

71de milioane de euro va încasa Real Madrid de la United în schimbul brazilianului Casemiro

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Mircea Lucescu aruncă prosopul, după ce l-a eliminat Benfica: „Putea fi 7-0!”

Barcelona, PSG și Juventus, urmărite de UEFA » 10 cluburi europene investigate pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Cristiano Ronaldo l-a sfidat pe Carragher » Gestul făcut de CR7 înainte de Manchester United - Liverpool

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
bl0catu
bl0catu  •  15 Iunie 2023, 22:53
Postat de istet10 pe 23 Aprilie 2023, 21:30

Gasesti pe ... . Nu gasesti o toaleta curata intr-un restaurant scump.

asta tine de civilizatia unui popor! cum naiba la noi nu gasesti in timp ce eu am gasit la San Marino, intr-un mini centru comercial dintr-un catun, caci nu era San Marino centru, o toaleta unde efectiv puteai dormi pe jos daca voiai, la orice ora! am trecut si dimineata, pranz , seara...era mereu impecabil! si nu am vazut sa stea careva sa faca curat non-stop, nu stiu daca in 10 ani am vazut de 3 ori femeia de servici! de ce la ei se poate? pentru ca-s civilizati! nu se urca nimeni cu picioarele pe colac, nu scuipa pe pereti, nu se pisa pe jos!

armand
armand  •  15 Iunie 2023, 18:30

O fi Argentina privita ca o ruda saraca dar pune in umbra UK din multe privinte. Are in prezent o societate civila sanatoasa, cultura si... o echipa nationala la care Anglia doar viseaza.

istet10
istet10  •  23 Aprilie 2023, 21:30
Postat de alin_andrei pe 23 Aprilie 2023, 20:08

Comentariul tău este un zero barat. Ce sens are sa introduci România în comparația asta?! În România chiar găsești ffff multe peisaje faine,plus obiective turistice...si dacă vbim de mâncare și restaurante, vezi ca suntem în vârful Europei. La.noi chiar găsești mâncare BUNĂ, și nu doar de pe meleagurile noaste...mâncare italieneasca, franțuzească, arabeasca...toate făcute ca la mama lor acasa

Gasesti pe ... . Nu gasesti o toaleta curata intr-un restaurant scump.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează