INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Spaimă în avionul Borussiei! Se putea întâmpla o tragedie pe aeroportul din Madrid

Jucătorii Borussiei coboară din avion pe aeroportul din Barajas
Jucătorii Borussiei coboară din avion pe aeroportul din Barajas

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 11:47

Spaimă trăită de Borussia Dortmund la aterizarea la Madrid la doar 600 de metri de sol: pe pistă mai era o aeronavă, a echipei U19 a clubului din Dortmund!

Trecuseră 573 de zile de la atacul cu bombă asupra autocarului Borussiei, a calculat Bild. Luni, la o zi de meciul cu Atlético, din Champions League, jucătorii săi au trăit iar un moment dificil. Tensiune, spaimă, panică.

Potrivit tabloidului german, BVB a zburat spre Madrid la bordul unui Airbus A320 vopsit în negru și galben al companiei Eurowings. Două minute mai târziu, a decolat de la Dortmund un Boeing 737 cu echipa U19 și VIP-urile clubului.

Cele două aeronave au ajuns la destinație aproape în același timp. Boeing-ul a aterizat primul, dar nu a părăsit pista suficient de repede. Pe Barajas se putea întâmpla o mare tragedie. La doar 600 de metri de aeroport, pilotul Airbus-ului a abandonat aterizarea, urcând în câteva secunde la 1.250 de metri.

Jucătorii s-au speriat. "Nu e ușor niciodată să treci prin asemenea clipe", a declarat Michael Zorc, managerul Borussiei. După încă o jumătate de oră în aer, echipa a ajuns la Madrid. Pericolul trecuse.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează