INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

SPANIA // OFICIAL Președintele federației explică schimbarea selecționerului Spaniei

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 15:10

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, l-a avut alături la conferința de azi pe directorul sportiv José Francisco Molina, care a dezvăluit: „Am aflat de la Robert că Luis Enrique plănuiește să antreneze din nou". 

Azi, deși ce Marca a vorbit despre „o criză totală”, Luis Rubiales a apărut încrezător la conferință. „Acum putem confirma că Luis Enrique este iar selecționer. Se știa că, în cazul care el vrea să revină, ușa noastră va fi deschisă”, a început președintele federației spaniole. 

„Dacă își vrea postul, noi vom profita de această șansă” 

Lângă el era directorul sportiv José Francisco Molina, care a dezvăluit secretele acestei povești. „Robert Moreno ne-a spus mie și lui Rubiales că a discutat cu Luis Enrique, iar el i-a transmis dorința de a se întoarce. Am aflat de la Robert că Luis Enrique plănuiește să antreneze din nou”, a declarat fost goalkeeper la Atlético și Deportivo. A detaliat. „I-am zis: «Uite, Robert! Dacă Luis Enrique își vrea postul, noi vom profita de această șansă». Robert ne-a anunțat în dimineața meciului cu România că pleacă”. 

„Mi-a mulțumit că mi-am respectat cuvântul” 

Rubiales a intervenit: „Luni, la ora 13, l-am sunat pe Luis Enrique. L-am întrebat dacă ar fi de acord să vină înapoi. Mi-a răspuns imediat pozitiv și mi-a mulțumit că mi-am respectat cuvântul”. 

Concluzia președintelui: „Am fost foarte mulțumiți de munca lui Robert și îi suntem recunoscători, dar liderul proiectului este Luis Enrique”. Și Luis Enrique va fi selecționerul Spaniei la Euro. 

„Am discutat cu Luis Enrique și mi-a spus că i-ar plăcea să ducă până la capăt un ciclu Euro - Mondial. Problemele dintre el și Robert Moreno sunt lucruri pe care nici eu, nici Molina nu le putem comenta.  Am acționat mereu cu rigoare, transparență și coerență. Nu ne-am schimbat mesajul nicio clipă. I-am fost loiali lui Luis Enrique. Acesta este un proiect care va continua până la Mondialul din Qatar” 
Luis Rubiales, președintele federației spaniole

Vezi și:

VIDEO // Leo Messi, scandal cu Edinson Cavani: „Hai să ne batem!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează