INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Speriaţi de Ronaldo » Atacantul Realului a părăsit antrenamentul din cauza durerilor musculare

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Sosit direct din vacanţă, Cristiano Ronaldo a intrat direct în antrenamentele tari pregătite de Jose Mourinho. Acest lucru îl costă. La doar a 4-a şedinţă din stagiul madrilenilor de la Los Angeles, fizicul starului portughez a cedat.

După o alergare uşoară, el a început să simtă dureri musculare la coapsa stîngă. A încercat să continue, s-a ajutat şi de un bandaj elastic. Degeaba. Problemele au continuat, apoi chiar s-au accentuat. Imediat a trecut pe mîna medicului echipei, Hernandez, care i-a făcut un control sumar. În acest răstimp, îngrijorat, a sosit Mourinho. "Cum te simţi?", l-a întrebat pe Cristiano. "Încă mă doare. Parcă am o tăietură", i-a răspuns Ronaldo. Chestionat şi el, doctorul a zis: "Nu pare a fi ceva grav, dar este mai bine să facem un test detaliat".
Dat circa un sfert de oră pe mîna fizioterapeuţilor, jucătorul a părăsit apoi baza de pregătire. Faţa îi trăda preocuparea. Aşa cum i s-a recomandat, de ieri la prînz doar s-a odihnit, iar astăzi urmează să efectueze un examen medical pentru a afla natura accidentării.

Grijă în plus: Benzema
Karim Benzema e alt jucător care-l preocupă pe Mourinho. Atacantul francez nu are probleme fizice, dar este apatic tot timpul, şi la antrenamente, şi în timpul liber. A devenit foarte tăcut, deconectat de orice, fără chef de nimic, o situaţie pusă pe seama scandalului relaţiilor sexuale cu o prostituată minoră, caz în care-i inculpat oficial. Jose a fost văzut de mai multe ori discutînd între patru ochi cu Benzema. Întrebat, a spus, nu prea convingător: "Karim e bine, randamentul lui va creşte".

Mourinho superstar
Nu Cristiano Ronaldo este superstarul Realului în SUA, ci Jose Mourinho. Antrenorul "blanco" e protagonist la absolut fiecare apariţie: lui i se solicită cele mai multe autografe şi către el se îndreaptă întîia dată interesul jurnaliştilor. Jose pare adesea nemulţumit de excesul de popularitate, preferînd să mute atenţia spre jucătorii săi.

A venit şi Di Maria
Ultimul sosit în cantonamentului Realului din Campusul Universitar din Los Angeles, care are 173 de edificii şi o suprafaţă de 170 de hectare, este Angel Di Maria. Cu o vacanţă prelungită datorată prezenţei la Mondial, mijlocaşul argentinian, adus cu 25 de milioane de euro de la Benfica, s-a pus repede pe treabă. La doar cîteva ore de la venire, el s-a şi antrenat normal alături de colegi. În următoarele zile sînt aşteptaţi ultimii mondialişti: Casillas, Sergio Ramos, Kaka.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  01 August 2010, 11:48

Ce vise au unii =))) Auzi, cica acesta este inceputul caderii lui Ronaldo. Eu cred ca este inceputul unui sezon pe care Real il va domina de la cap la coada. Pur si simplu nu avem adversari. Nu vad pe nimeni care poate sta in fata lui Mourihno. Este prea destept

salaaurel
salaaurel  •  01 August 2010, 10:55

Cred ca este inceputul caderi lui Ronaldo cat si al lui Murinho va doresc un loc 3 Primera in acest an.

flaviuf
flaviuf  •  01 August 2010, 09:46

Asa se intampla dupa nastere:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează