INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME ŞI ÎN CIPRU

Steliştilor nu trebuie să le pară rău după Levy! Nu bate pe nimeni în Cipru!

Ronny Levy a obţinut două egaluri în două meciuri cu Anorthosis Famagusta şi e pe patru în campionatul Ciprului
Ronny Levy a obţinut două egaluri în două meciuri cu Anorthosis Famagusta şi e pe patru în campionatul Ciprului

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 13:26

Ilie Stan a ajuns la al treilea meci consecutiv fără gol marcat pe banca Stelei. El are o singură partidă cîştigată, cu Oţelul, 2-1, printr-un gol marcat în minutul 93 de Florin Costea, din patru meciuri oficiale!

La partida cu Rapid s-au auzit voci în tribună care-l regretau pe israelianul Ronny Levy, plecat după remiza,1-1, cu AEK Larnaca din Europa League. Ceea ce nu ştiu fanii roş-albaştrilor e faptul că de cînd a plecat de la Steaua, Levy nu a bătut pe nimeni în Cipru. Echipa pe care a preluat-o, Anorthosis, a făcut două egaluri în campionat cu fostul stelist pe bancă.

A luat gol deşi a jucat cu om în plus 30 de minute!
În primul său meci pe banca lui Anorthosis, Levy a făcut doar 2-2 cu Aris Limassol, echipă cu doar o victorie în Cipru. Deşi echipa israelianului a evoluat timp de 30 de minute cu un om în plus, a fost egalată pe final de oaspeţi. A doua remiză a fost una fără gol marcat, 0-0, cu AEL Limassol, liderul din Cipru.

La Anorthosis evoluează şi un fost stelist, bulgarul Anghelov, care are 7 prezenţe pentru echipa aflată acum pe locul patru în campionatul cipriot.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (1)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  25 Octombrie 2011, 20:52

Ziarişti de cacao! De parcă se presupune că, de a doua zi ce Levy a ajuns la Anorthosis, echipa trebuia să înceapă să zburde pe teren, să joace fără greşeală şi să-şi spulbere adversarii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează