INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA

OFICIAL Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa: „Aștept cu nerăbdare să-i ajut să-și atingă obiectivele” + Ce mesaj le-a transmis celor de la Rangers

Gerrard a semmat cu noua echipă / Sursă foto: Twitter Aston Villa
Gerrard a semmat cu noua echipă / Sursă foto: Twitter Aston Villa

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 12:33 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 19:20

Steven Gerrard (41 de ani) a fost numit oficial pe banca celor de la Aston Villa. Asfel, Ianis Hagi și Rangers rămân, pentru moment, fără antrenor.

Gerrard, care îl înlocuiește pe proaspăt demisul Dean Smith, a declarat: „Aston Villa e un club cu o istorie bogată, cu multă tradiție în fotbalul englez, și sunt extrem de mândru să devin noul antrenor principal. 

Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Este pe placul lui Stevie”
RANGERS
Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Este pe placul lui Stevie”

În discuțiile pe care le-am avut cu cei din Consiliu a fost evident cât de ambițioase sunt planurile lor vizavi de club. Aștept cu nerăbdare să-i ajut să-și atingă obiectivele”, a afirmat Gerrard.

Steven Gerrard: „Le urez toate cele bune jucătorilor, staff-ului și suporterilor lui Rangers”

Antrenorul a avut și un mesaj pentru Rangers: „Aș dori să-mi exprim sincera recuniștință față de toți asociații de la Glasgow Rangers. Mi-au oferit oportunitatea de a conduce un astfel de club legendar. Rangers va ocupa întotdeauna un loc special în inima mea. Le urez toate cele bune jucătorilor, staff-ului și suporterilor”.

Steven Gerrard preia o echipă în criză. Aston Villa se află pe locul 16 în Premier League, cu doar 10 puncte, astfel că misiunea imediată a lui Stevie G. e să scoată echipa din zona periculoasă a clasamentului. 

Russell Martin, posibil înlocuitor pentru Steven Gerrard 

Ianis Hagi și colegii săi de la campioana Scoției ar putea fi antrenați de Russel Martin (35 de ani), actualul antrenor al celor de la Swansea, notează Mirror.

Russell Martin, unul dintre cei mai tineri antrenori din Championship, s-ar mai afla și pe lista celor de la Norwich, după ce „canarii” s-au despărțit de Daniel Farke. Fost fundaș în Premier League, Russell Martin chiar a evoluat pentru Rangers, acesta fiind împrumutat în Scoția în 2018, când a bifat 15 apariții și un gol. 

Pe lângă Swansea, tehnicianul a mai antrenat-o pe Milton Keynes Dons. Legendă a lui Liverpool mai are contract cu Rangers până în 2024, dar cei de la Villa sunt dispuși să plătească 2.000.000 de euro clauza de reziliere pentru a-l aduce pe Gerrard înapoi în Premier League.

Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa: „Aștept cu nerăbdare să-i ajut să-și atingă obiectivele” + Ce mesaj le-a transmis celor de la Rangers
Russell Martin / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cine e antrenorul care l-ar putea înlocui pe Gerrard la Rangers + Steve G, acuzat: „E vorba de maniere!”

Un fotbalist spaniol dezvăluie că e bisexual: „O echipă m-a refuzat din acest motiv”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
853246084756615
Marcel Popa  •  11 Noiembrie 2021, 16:01

Acum ce se întâmplă cu Ianis,asta este marea întrebare?

tororosso
tororosso  •  11 Noiembrie 2021, 14:42

În Premier League , Aston Villa este cu mult peste Rangers ca palmares deci Gerrard a făcut un pas înainte .Posibilele probleme de viitor a celor de la Rangers va fi alcătuirea unei echipe știind că posibilul antrenor Russel Martin nu prea are ochi la anumiți jucători inclusiv pe Ianis . Martin este adeptul jucătorilor masivi cu o pregătire fizică excelentă și foarte naționalist de fel preferând jucători din pepinierele engleze pur sânge .

sooosick
sooosick  •  11 Noiembrie 2021, 13:39

Sper sa faca ceva la Villa. Chiar daca are echipa slaba, poate reuseste sa ramana in Premier League!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close