INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Steven Gerrard despre Ianis Hagi: „A fost extraordinar. Dar e ceva ciudat la el”

Ianis Hagi la Rangers
Ianis Hagi la Rangers

Articol de - Publicat sambata, 29 februarie 2020 10:20

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a dezvăluit, după lovitura de pedeapsă ratată de Ianis Hagi cu Braga, că șeptarul albastru schimbă mereu direcția șutului la 11 metri: „Niciodată nu execută penaltyurile în locul în care a făcut-o la antrenament”.

După ce nici Ianis Hagi nu a transformat penaltyul lui Rangers, mingea sa fiind respinsă de Matheus la 1-0 cu Braga (al 4-lea care ratează în acest sezon de la 11 metri, albaștrii având șase lovituri de pedeapsă irosite din zece), Steven Gerrard a fost întrebat iar despre acest subiect.

Gerrard: „Cineva va ieși în față, curajos”

„Jucătorii trebuie să-și asume responsabilitatea. Am încercat diferite variante, dar, până acum, nu au funcționat. Sunt singur însă că, la următorul penalty, cineva va ieși în față, curajos, și va profita de șansă”, a declarat managerul, vorbind și punctual, despre Hagi.

„A fost chiar extraordinar”

„Înaintea fiecărui meci exersăm loviturile de pedeapsă cu doi, trei băieți. Ianis a fost extraordinar la pregătirea partidelor cu St. Johnstone și Braga. Chiar extraordinar", a spus Gerrard, dezvăluind că șeptarul schimbă mereu colțul la 11 metri: „În timpul jocului, el nu execută niciodată penaltyurile în locul în care a făcut-o la antrenament. Ceea ce e ciudat. Dar cu Braga, portarul a blocat cu o paradă fantastică”.

„M-a bucurat reacția lui Ianis Hagi”

Stevie Gerrard nu a uitat că "și eu am ratat penaltyuri. Mai important e cum reacționezi și cum continui după un asemenea episod. Am văzut unii jucători dispărând din meci în situații similare. Ce m-a bucurat a fost că Ianis a trecut peste și a avut un moment mare, cheie, care ne-a ajutat să câștigăm meciul".

"Am văzut-o pe Manchester City, una dintre cele mai bune echipe din lume, având aceeași problemă ca a noastră la penaltyuri. Nu suntem noi primii în această situație"
Steven Gerrard, manager Rangers

„Sfert” azi cu ultima clasată: Hearts-Rangers

În acest week-end, Glasgow Rangers are pauză în campionat, dar joacă în Cupa Scoției. Rangers au meci astăzi (19:30) în deplasare cu Hearts, în "sferturile" competiției. Echipa din Edinburgh este pe locul 12, ultimul în prima ligă. 

Citește și:

Fanii celor de la Rangers au început să-i tachineze pe cei de la Leverkusen: „Kai Havertz are postere cu Ianis Hagi pe perete!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
ovina2o20
ovina2o20  •  29 Februarie 2020, 19:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10214392751272571
Raoul Fulgos  •  29 Februarie 2020, 18:37
Postat de klauz pe 29 Februarie 2020, 15:15

Afonul makedo, ianix hagi, nu mai are mult la Rangers. S-au prins deja ca e ceva dubios cu el si in curand se vor dumiri despre ce e vorba: ianix nu stie fotbal, nu are talent. Ca are ceva noroc, da, dar atat si asta nu tine mult. Ianix nu stie de nici unele, nici dribla, nici suta, nici pasa, sta doar cu capul in pamant, da pe langa minge si se arunca pe jos...

Ianis cunoaste muuult mai mult fotbal decit stii tu a scrie si a te exprima in limba romana.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  29 Februarie 2020, 18:02
Postat de andrei.33 pe 29 Februarie 2020, 15:19

Problema nu e ca a ratat un 11m, problema e felul grețos in care este promovat acest jucător la gsp fara nici un fel de acoperire in realitate.

Asa e . Macar pe sorescu nu il promoveaza asa de mult ...))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close