INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA / HOFFENHEIM - BAYERN 0-0

Stop la 10! Bayern s-a oprit după 10 victorii consecutive

După
După "dubla" cu Manchester City, Gomez a jucat slab ieri, pierzînd multe mingi y Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 22:10

Liderul Bundesligii nu a reuşit ieri să lege şi a 11-a victorie. Ribery a ieşit accidentat la pauză, iar paradele lui Neuer au evitat eşecul


După două luni formidabile, maşina de Formula 1 a lui Heynckes a dat primul rateu. Bayern şi-a frînt seria teribilă de 10 succese în campionat şi Ligă la Hoffenheim, unde a scos un egal alb.

Bavarezii au obosit şi au suferit ieri pentru punctul luat. Statistica vorbeşte de la sine: numai 6 şuturi la poartă faţă de 18 trimise de gazde! Şi dacă n-ar fi fost paradele lui Neuer, probabil că Hoffenheim ar fi reuşit primul triumf istoric împotriva lui Bayern. Portarul de 22 de milioane de euro a salvat la marile ocazii create de Compper şi Ryan Babel în prima repriză. Dincolo a fost nevoie de intervenţia lui Vorsah pe linia porţii pentru a scoate mingea de gol avută de Boateng.

Heynckes l-a pierdut la pauză pe Ribery (probleme musculare), mizînd pe Robben, revenit în finalul meciului cu Man. City. Olandezul a dezamăgit, apaticul Gomez a fost înlocuit cu Alaba, iar golul lui Schweinsteiger (69) a fost corect anulat pentru ofsaid. 0-0 şi Bayern a păstrat şefia.

"Ultimele noastre jocuri au fost mai distractive pentru că am cîştigat. La Hoffenheim însă n-am prins cea mai bună zi"
Manuel Neuer, portar Bayern, declarat omul meciului

1.018 minute fără gol primit în Bundesliga şi Liga Campionilor are Neuer în poarta lui Bayern

1 gol după opt etape a încasat echipa lui Heynckes, stabilind un nou record în istoria clubului

7 dueluri cu adversarii din 7 a pierdut olandezul Robben în cele 45 de minute jucate ieri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează