INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Suma colosală pe care ar fi câștigat-o Lucescu în 12 ani la Șahtior! Doar impozitele au fost 5 milioane de euro

Suma colosală pe care ar fi câștigat-o Lucescu în 12 ani la Șahtior
Suma colosală pe care ar fi câștigat-o Lucescu în 12 ani la Șahtior

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 13:18 / Actualizat luni, 03 august 2020 13:34

Mircea Lucescu (75 de ani), actualul antrenor al lui Dinamo Kiev, ar fi strâns din salariu și prime 50 de milioane de euro, susține site-ul ucrainean Champion.

Mircea Lucescu a pregătit-o 12 ani pe Șahtior, între 2004 și 2016. Potrivit site-ului Champion, antrenorul ar fi câștigat în această perioadă nu mai puțin de 50 de milioane de euro din salariu și bonusurile primite la "mineri". 

Mircea Lucescu, impozite de 5 milioane de euro

Tehnicianul, plătit cu 1,2 milioane anual la Kiev, ar fi fost unul dintre cei mai mari contribuabili în Ucraina. În 2012-2014, ar fi plătit un impozit de 52 de milioane de grivne, echivalentul a 5 milioane de euro la acea vreme, conform Forbes. Ar fi fost depășit doar de faimosul boxer Vladimir Kliciko, campion mondial la categoria grea, care a achitat 76 de milioane de grivne (7 milioane €). 

VIDEO. Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev:

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu:

Patronul lui Dinamo Kiev, furios la televiziune: „Ahmetov nu e tatăl lui Lucescu. Antrenorul nu avea nevoie de binecuvântarea lui”

Mircea Lucescu a băgat spaima în jucători! Efectele primelor zile la Dinamo Kiev: „N-am mai trecut prin așa ceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează