INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO EXCLUSIV „There is only one God: Șumudică!” » Reporterul GSP, martorul unor secvențe HALUCINANTE în Turcia: „N-am văzut așa ceva în 20 de ani de presă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 09:14 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 11:03

Remus Răureanu, jurnalist GSP, se află în Turcia, acolo unde face un reportaj cu Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep. Trimisul special al Gazetei a povestit în această dimineață, la GSP Live, criza de nervi pe care tehnicianul român a avut-o la antrenament, după egalul cu nou-promovata Karagumruk, 2-2. 

A fost un discurs cum nu am mai văzut. Probabil mai există prin vestiare, dar un asemenea discurs pe teren, eu nu am mai văzut. Și-a masacrat echipa, la mijlocul terenului! A vorbit în engleză, cu translator. L-au enervat golurile primite, au fost de comedie. Al doilea gol a fost de Stan și Bran, dacă Stan și Bran ar fi jucat fotbal. A fost o aruncare lungă de la margine, pe celălalt colț al terenului, o aruncare demnă de Premier League. Marcatorul adversarilor era liber, ceea ce a provocat furia lui Șumudică.

Le-a reproșat golurile și „bisericuțele” care există în lot. «Vă credeți dumnezei în vestiar? There is only one God in the dressing room: Șumudică!». Mă simțeam și eu vinovat, ca reporter, așa de tare a țipat! Aveam impresia că sunt vinovat, că trebuia să fac și eu ceva mai mult. Era o liniște completă. La un moment dat a scos o foaie, care arăta greșeala de la golul 2 și le-a cerut jucătorilor să se apropie, a început să țipe. Un om din staff-ul lui mi-a zis: «Ți s-a părut cutremur, dar să-l vezi cum face la înfrângere!»”, a explicat Remus Răureanu la GSP Live. 

Jurnalistul GSP Remus Răureanu povestește la GSP Live discursul furibund al lui Șumudică:

Citește și:

Marius Șumudică, episod dureros la propriu în Turcia: „Mi-au dat lacrimile! A scos pistolul și m-a întrebat cine mi-a făcut rău”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
giovanatirana
giovanatirana  •  22 Septembrie 2020, 21:34
Postat de the.fixer pe 22 Septembrie 2020, 17:21

De doi lei ca rapidul

De 0,50 bănuți....ca fcsb!!! Mioară neferictă!

kidd
kidd  •  22 Septembrie 2020, 18:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.fixer
the.fixer  •  22 Septembrie 2020, 17:21
Postat de supereduardo10 pe 22 Septembrie 2020, 14:57

Eu cred ca dumneata ai probleme cu capul...sa zici ca portugheza nu este o limba de circulatie internationala cred ca arata cateva carente grave de scoala. Cat despre Sumudica chiar e un mare antrenor nu toti patpadacii ajung sa antreneze in Turcia in prima liga si sa obtina rezultate cu echipe de 2 lei.

De doi lei ca rapidul

Vezi toate comentariile (25)
Comentează