INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Sunt lăsate telefoanele la intrare, fetele ajung să câștige bine”. Un star face dezvăluiri din lumea petrecerilor gigantice ale fotbaliștilor: „Astea sunt cifrele”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 09:51 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 14:59

Amor Romeira, una dintre cele mai căutate cântărețe și actrițe din Spania, a vorbit despre un subiect secret în lumea fotbalului: petrecerile la care presa nu are acces. 

Mai precis, Amor Romeira, 31 de ani, spune că fotbaliștii dau niște petreceri organizate în diferite case imense, în care invit diferite femei pe care le plătesc. 

„Sunt chemate actrițe, vedete TV, femei care au influență în rețelele de socializare. Fetele de companie ajung să primească și 800-900 de euro pe zi în compania unui fotbalist. Trebuie lăsat telefonul la intrare. Petrecerile astea nu au dată, fiindcă nu vor să se afle. Fotbaliștii trimit pe alții să le aducă fete, fiindcă nu vor să se expună”, a explicat Romeira. 

+20 FOTO

Întrebată dacă a participat vreodată la asemenea petrecere, Romeira spune că a fost invitată, dar niciodată nu și-a dat acceptul.

Maria Sharapova, primele imagini la 4 luni de la retragere. Cum arată acum

Citește și alte știri:

Splendoare italiană » A fost cu Higuain și a refuzat un star al Romei: cine e tânăra de 22 de ani care frânge inimi în Serie A

Fizicul fostei patinatoare face în continuare furori pe internet: „A aniversat 71 de ani și arată tot de 30”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
bubunika
bubunika  •  02 Aprilie 2021, 06:36

Atat de rau ati ajuns? Republicati "articole" de acum un an? Rusinica...

tataika
tataika  •  01 Iulie 2020, 07:18

"Mai precis, Amor Romeira, 31 de ani, spune că fotbaliștii dau niște petreceri organizate în diferite case imense, în care invit diferite femei pe care le plătesc. " Lasand la o parte faptul ca sunteti agramati si ati ajuns la acelasi nivel cu "cancan", nici macar nu semnati "articolele" astea fara subiet si obiect. Macar sa stim si noi pe cine injuram!

mafa
mafa  •  01 Iulie 2020, 07:08

Am 20 de ani in Spania si nu am auzit de frumoasa cantareata si actrita, asta, ba mai mult, daca nu ma-nsel, este transexual...parca, acum vreo 8 ani colinda platourile televiziunilor de scandal, dupa un pic de faima....asa ca... fals.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează