INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA ITALIEI

Supercupa Italiei se va disputa pe Stadionul Olimpic din Beijing la 8 august

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Supercupa Italiei din acest sezon va avea loc la 8 august, pe Stadionul Olimpic Cuib de Pasăre din Beijing, la ora locală 20:00, a anunţat marţi Liga Italiană de Fotbal.

Oficialii forului au anunţat recent că partida dintre campioana Internazionale Milano şi câştigătoarea Cupei Italiei, Lazio Roma, se va disputa în capitala Chinei, dar nu era stabilit stadionul.

Organizatorii au susţinut marţi o conferinţă de presă în care au anunţat că Supercupa va avea loc la 8 august, pe stadionul Cuib de Pasăre din Beijing, la ora locală 20:00, exact la un an după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2008.

"Ziua şi ora au o semnificaţie importantă, recunoscută de către Ligă şi fotbalul italian", se arată într-un comunicat oficial.

Partida se va disputa în altă ţară pentru a creşte popularitatea Seriei A, care a scăzut în comparaţie cu Premier League sau Primera Division.

 

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (8)
tzifrea
tzifrea  •  09 Iunie 2009, 15:23

stirea e de cand sau stabilit echipele k se va juca acolo, a aparut in presa internationala mai demult, ce greu va dati seama

inpanamea
inpanamea  •  09 Iunie 2009, 15:15

Nu le pasa de sport. A fost un media event generat si atat. Becali si cu restul tot pe prima pagina. Fotbalul tot 90% din articole. Ori scriem despre toate sporturile ori nu mai spunem ca suntem ziar de sport, ci ziar de fotbal.Citeam un articol pe -i n p a n a m e a- ro Articol legat de meci, in care se spune clar ce si cum am jucat. Ne imbatam cu apa de “ploua”.

 •  09 Iunie 2009, 15:03

Au si ei un Mircea Sandu dar si un Mitica Dragomir , ce sa le ceri ? Cum sa joci supercupa tarii tale in alta tara , e ceva dea dreptu penibil !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează