INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Superfotbalistul care visează la transferul la Real Madrid: "Să joc acolo, sub comanda idolului Zidane, ar fi un vis împlinit"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 18:12

Eden Hazard, belgianul din atacul lui Chelsea, este dorit cu insistență de Real Madrid, madrilenii căutând de urgență un fotbalist care să rezolve criza cu care se confruntă ofensiva echipei.

Jucătorul de 26 de ani a vorbit despre interesul lui Real, declarând că și-ar îndeplini un vis dacă ar ajunge să joace pe Santiago Bernabeu.

"Să joc la Real Madrid, sub comanda lui Zidane, idolul meu, ar fi un vis împlinit. Acum sunt la Chelsea, dar vom vedea ce se va întâmpla în vară, la finalul sezonului.

După Campionatul Mondial vom cunoaşte echipa la care voi juca, sper să fie alegerea perfectă", a mărturisit Hazard în presa internațională.

Hazard a evoluat doar pentru două echipe de-a lungul carierei: Lille și Chelsea. Pentru londonezi joacă din 2012, perioadă în care a reușit 62 de goluri în 186 de partide.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează