INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Superstiția bizară care le-a adus succesul » Ce făceau jucătorii lui Chelsea înainte de fiecare meci

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 11:21

Aflat la gala Premiilor Fotbalului Londonez, căpitanul John Terry a dezvăluit un obicei ciudat pe care îl au el și coechipierii săi.

"Eu și Frank (n.r. Lampard) am început să facem asta cu mult timp în urmă; în vestiarul lui Chelsea avem trei toalete, iar înainte de un meci eu și Lampard am început să utilizăm doar una. Am câștigat acel meci, iar, pentru mine, asta a fost suficient. În săptămâna următoare era un rând de trei persoane acolo. O săptămână mai târziu erau patru oameni, iar mai apoi cinci.

Cu câteva luni în urmă, secretarul clubului mi-a spus: «Am avut câteva plângeri de la Federație pentru că ieșim pe teren târziu» și nu am avut curaj să-i spun că asta se întâmplă pentru că așteptăm cu toții în rând la toaletă", a declarat Terry.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează