INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

SURPRINZĂTOR! Aguero a făcut anunțul oficial » Care va fi următoarea sa echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 21:27

Sergio Aguero, 27 de ani, a anunțat care va fi următoarea destinație în carieră: Independiente.

Argentinianul vrea să revină în țara natală, la Avellaneda, după 30 de ani, și să îmbrace tricoul echipei sale favorite, la care a mai evoluat între 1997 și 2006, înainte de a veni în Europa, la Atletico Madrid.

"Când voi finaliza contractul cu City, după Mondialul din 2018, vreau să revin la Independiente. Până atunci nu voi pleca de la Manchester.  Vreau să mă întorc și să joc alături de frații mei. Nu vreau să fac asta când sunt prea bătrân ca să mai ajut echipa.

Dacă totul va decurge așa cum trebuie, la 30-31 de ani voi fi înapoi în Argentina, la echipa mea de suflet. Știu că mai sunt și alți jucători de top care vor reveni alături de mine, dar nu vreau să dau nume. Unul mi-a spus clar că ne întoarcem împreună", a declarat Aguero.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează