INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Surpriză uriașă în Cupa Africii! Mahrez, acasă? + Rezultate neașteptate în această ediție!

Riyad Mahrez// FOTO-IMAGO / Sebastian Frej
Riyad Mahrez// FOTO-IMAGO / Sebastian Frej

Articol de - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 12:15 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 13:53

Campioana continentală Algeria riscă să fie eliminată încă din faza grupelor. Seria invincibilă s-a încheiat la 35 de meciuri, doar două de recordul Italiei.

Algeria, campioana Africii în 2019, echipa căpitanului Riyad Mahrez, e încă amețită de căldura din Camerun. După 0-0 cu Sierra Leone (numărul 108 în ierarhia FIFA), deja o surpriză, „vulpile deșertului” au pierdut în fața unei adversare și mai slabe: Guineea Ecuatorială (114), 0-1. Alb-verzii sunt pe 29 în lume, dar acest loc nu-i ajută deloc.

Se închide poarta întoarcerii în Serie A pentru Dennis Man! Ce s-a întâmplat
STRANIERI
Se închide poarta întoarcerii în Serie A pentru Dennis Man! Ce s-a întâmplat

Vine „șocul” cu ivorienii

Selecționerul Djamel Belmadi voia al doilea trofeu consecutiv continental și să mențină șirul victoriilor. N-a reușit. A suferit prima înfrângere după ce fusese invincibil 35 de meciuri la rând (25 de victorii și 10 egaluri). Încă două partide fără eșec și ar fi egalat recordul mondial al Italiei.

Algerienii riscă să fie eliminați încă din faza grupelor. A eșuat în cele mai ușoare jocuri. Urmează „turnirul” cu ivorienii, care au nevoie și ei de un succes pentru a-și asigura prima poziție în seria E. Iar Mahrez, dacă nu învinge, se întoarce acasă, de pe ultimul loc!

Jumătate din meciuri, 1-0! Cea mai mică medie de goluri din ultimii 20 de ani!

Surprinzătoare cea de-a 33-a ediție a Cupei Africii. Nu mai puțin de 12 din cele 24 de partide jucate în prima săptămână s-au încheiat cu 1-0. Fiecare grupă a avut două din cele patru întâlniri cu acest rezultat. În plus, au mai fost trei egaluri albe. 

În primele șapte zile, media de goluri pe meci a fost de 1,71. Cea mai slabă din ultimele două decenii. La turneul final din Mali 2002 s-au înscris chiar mai puține. Media a fost 1,5!

VIDEO. Rezumat Algeria - Guineea Ecuatorială 0-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Guardiola, „blocat” în conferință: „Poftim? N-o să-l prind niciodată!” » Întrebarea care l-a lăsat fără cuvinte pe managerul lui Manchester City

Erling Haaland e contrazis de un oficial de la Borussia Dortmund: „Nu am pus nicio presiune asupra lui”

Playtech: ȘOC! Prima reacție a lui Putin după masacrul de la Kremenciuc. Mesajul HALUCINANT după uciderea a cel puțin 18 civili


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează