INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

Surprize de proporții în Cupa Italiei » AS Roma și Fiorentina au fost trimise acasă de formații modeste

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 18:15

AS Roma a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Italiei de Spezia, scor 0-0 (2-4 după penalty-uri).

UPDATE 19:20

Tot în aceeași fază a competiției a fost eliminată și Fiorentina. "Violeții" au pierdut cu 0-1 în fața lui Carpi. Ciprian Tătărușanu a fost doar rezervă. Carpi va întîlni mai departe învingătoare din meciul Sampdoria - AC Milan.

Roma n-a fost în stare să marcheze vreun gol în primele 120 de minute, deși a folosit cea mai bună echipă în fața celor de la Spezia, ocupanta locului 11 în Serie B.

Băieții lui Garcia au început cum nu se poate mai prost seria de lovituri de la 11 metri și le-au ratat pe primele două prin Pjanici și Dzeko. De partea cealaltă, jucătorii celor de la Spezia au transformat toate loviturile de departajare.

În sferturile de finală ale Cupei, Spezia va întîlni Alessandria, echipă care a trecut cu 2-1 de Genoa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gabri80el
gabri80el  •  16 Decembrie 2015, 20:52

ce naibii surprize, ca asa blat stupid cum a fost la fiorentina cam rar. nu stiu la roma ce a fost dar se pare ca italienii sunt destul de previzibili iar blaturile sunt pe felie.sa nu ne mire ca echipa din liga 3 italiana va ajunge in finala.ridicol ce se intampla. in curand va ajunge precum liga 1

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  16 Decembrie 2015, 20:10

parca nu se stie ca in orice cupa sunt blaturi...ar trebui scoase toate meciurule din cupe de la pariuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează