INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIBERTADORES

Telenovelă argentiniană » Finala Cupei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, nu se mai joacă pe Santiago Bernabeu! Cluburile refuză categoric

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 17:43

Federația Sud-Americană de fotbal a decis ca returul finalei Cupei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, să se joace pe stadionul Santiago Bernabeu, din Madrid.

Niciuna dintre formațiile implicate nu este de acord cu hotărârea. Oficialii celor de la Boca Juniors cer ca returul să nu se mai dispute, iar ei să câștige trofeul la masa verde. 

Acum a venit și rândul rivalilor să conteste mutarea finalei. Rodolfo D'Onorio, președintele lui River Plate, a trimis o reclamație către Federeția Sud Americană.

"Este o încălcare gravă a regulamentelor. Egalitatea de șanse a dispărut odată cu acestă mutare. Jucătorii noștri nu se pot bucura de sprijinul suporterilor, așa cum s-a întâmplat în manșa tur.

Din acest motiv, avem tot dreptul să refuzăm disputarea returului în Spania", se arată în scrisoarea trimisă de  Rodolfo D'Onorio.

Vezi și:  

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS // "Au câștigat. M-au ucis, iar un om mort nu mai poate sta în tribune" » Un fan al lui River Plate, scrisoare emoționantă după incidentele din Buenos Aires

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10153836040333310
Blonder DC  •  02 Decembrie 2018, 21:16

Bai....da' astia pe langa ca sunt prosti...sunt si fuduli!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează