INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Telenovela Carlos Tevez continuă: Vacanţă cu iubita de 18 ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Interesat în secret de un transfer la Real Madrid, Tevez s-a plîns presei britanice că vrea să-şi rezilieze contractul cu City, deoarece îi e dor de casă şi de fetiţele sale.

Dar, deşi clubul l-a învoit cîteva zile, argentinianul nu a plecat la Buenos Aires, unde locuiesc ficele sale, ci a preferat să petreacă o minivacanţă de vis în Tenerife, alături de noua sa iubită, Brenda Asnicar, o actriţă de 18 ani.

Disperată de mofturile argentinanului, Manchester City s-a decis să îi propună rivalei locale, Manchester United,  să îl ia înapoi pe Tevez. Răspunsul lui United? "Nu îl vrem"!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
blade_mrn
blade_mrn  •  19 Decembrie 2010, 11:32

O gloaba figuranta...tevez asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează