INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ten Hag a pornit teroarea la Manchester United! Pedeapsă după rușine: 14 kilometri de fugă la 30 de grade Celsius

Managerul Erik ten Hag le-a tăiat jucătorilor de la Manchester United duminica liberă, foto: Imago
Managerul Erik ten Hag le-a tăiat jucătorilor de la Manchester United duminica liberă, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 august 2022 11:49 / Actualizat luni, 15 august 2022 11:54

Managerul Erik ten Hag le-a tăiat jucătorilor de la Manchester United duminica liberă și i-a pus să alerge 13,7 kilometri la peste 30 de grade Celsius, exact cu cât bifaseră mai puțin decât Brentford în meciul pierdut cu 0-4.

Erik ten Hag a devenit, sâmbătă, primul manager din istoria lui Manchester United care înregistrează două eșecuri consecutive la debutul pe bancă. După 1-2 acasă, cu Brighton, jucătorii lui United au pierdut și sâmbătă, scor 0-4, în deplasarea de la Brentford. O rușine pentru care tehnicianul olandez le-a plătit-o jucătorilor cu vârf și îndesat. 

Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League
FCSB
Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League

Cristiano Ronaldo, printre pedepsiții de la Manchester United

Mai întâi, le-a tăiat duminica liberă și i-a chemat la antrenament. Iar odată ajunși la baza de la Carrington, i-a trimis să alerge. Nu mai puțin de 13,7 kilometri, exact cu cât bifaseră mai puțin decât adversarul în partida disputată cu o zi mai devreme. Toate astea în condiții de caniculă, cu peste 30 de grade Celsius în termometre! 

Dintre pedepsiți n-a lipsit Cristiano Ronaldo, deși, spre deosebire de alți coechipieri vizați de Ten Hag, el s-a pregătit bine pe tot parcursul săptămânii trecute. 

CR7 e în schimb bănuit drept cauza atmosferei proaste din vestiar. Portughezul a vrut să părăsească clubul în această vară și, în general, este arogant și face mai mereu opinie separată, ceea ce a tensionat considerabil atmosfera în sânul lotului.

0-5e scorul cu care United a pierdut sezonul trecut, pe Old Trafford, derby-ul cu Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp e următorul adversar în campionat

Vine Mauro Icardi pe Old Trafford? 

Potrivit Daily Mail, Ten Hag se va folosi de eșecul cu Brentford pentru a pune din nou presiune pe patronii clubului ca să-i aducă jucători. Olandezul susține că are neapărată nevoie de un mijlocaș defensiv și de un „vârf", iar potrivit Daily Mail, pentru prima dintre poziții se negociază cu Juventus pentru Adrien Rabiot.

 Pe postul de atacant central sunt mai multe variante. Cele un pic mai ieftine, Sasha Kalajdzici (VfB Stuttgart) și Cody Gakpo (Eindhoven), cele scumpe, Alvaro Morata (Atletico) și Mauro Icardi (PSG). United n-a renunțat nici la Frenkie de Jong și așteaptă în continuare un semn dinspre Barcelona. Timp e până la 1 septembrie, când se închide perioada de transferuri.

Citește și alte știri din Premier League: 

Antonio Conte nu se lasă, după scandalul din Chelsea - Tottenham: „Ar fi meritat să-i pun o piedică lui Tuchel”

Furie la Manchester! Ten Hag: „E un rahat. Am aruncat planul la gunoi!” » United, pe ultimul loc după 30 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
nehunter
nehunter  •  16 August 2022, 17:47

Ok, 14km pe 30 de grade e o joaca pentru orice alergator amator pe care il stiu.

666piturca
666piturca  •  15 August 2022, 20:07
Postat de brentford pe 15 August 2022, 12:33

Stai bland ca urmeaza meciul cu Liverpool :))))

in prezent, la United, "fiecare meci e o final"... :)

johnny2
johnny2  •  15 August 2022, 16:43

Jucatorii il lucreaza si va pleca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează