INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Tensiuni în echipa Barcelonei » Un jucător este nemulțumit de cum este tratat de Luis Enrique și amenință cu plecarea

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 13:26

Deși Barcelona continuă forma perfectă de anul trecut, nu totul este roz în vestiarul catalanilor.

Presa din Spania scrie că Marc Andre Ter Stegen, portarul catalanilor, este nemulțumit că joacă foarte puțin și dacă situația nu se schimbă, vrea să plece.

"Vreau să fac următorul pas și să joc mai mult. Situația este clară: dacă nimic nu se schimbă, trebuie să vorbesc cu cei din conducere. La finalul sezonului bifez aproximativ 25 de meicuri. Nu este puțin, dar când voi reveni acum la echipă vom avea meci cu Real Madrid, iar eu voi fi rezervă. Per total, cele 25 de meciuri nu sunt suficiente pentru mine.

Deocamdată este devreme pentru a vorbi despre viitorul meu. Jucăm cu Real Madrid și Atletico și asta e cel mai important. După aceea vom vedea ce planuri are clubul cu mine", a spus Ter Stegen, potrivit Marca.

15.000.000 €este cota lui Ter Stegen, potrivit transfermarkt.de

Portarul de 23 de ani, venit în 2014, este rezervă la meciurile din campionat și este folosit de antrenorul Luis Enrique doar în meciurile din Cupa Spaniei și din Champions League. În acest sezon, neamțul a jucat 20 de meciuri, iar sezonul trecut a bifat 21 de partide.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează