INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Tensiuni la PSG! Antrenorul Tuchel i-a înfruntat pe șefi din cauza unui fotbalist

Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG // FOTO: Guliver/GettyImages
Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 14:33

Mijlocașul Adrien Rabiot, 23 de ani, aflat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și dornic să ajungă la Barcelona, este motiv de dispută între antrenor și conducerea francezilor. 

Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG, a spus că Rabiot nu va mai juca la campioana Franței pentru că refuză să își prelungească înțelegerea.

Totuși, potrivit celor de la Le Parisien, Tuchel nu este de acord cu decizia șefilor. Antrenorul lui PSG vrea să se bazeze în continuare pe serviciile mijlocașului și a transmis conducerii că vrea să-l folosească până la finalul contractului.

„Rabiot trebuie să fie profesionist. Și noi la fel. Nu este primul fotbalist care se află într-o situație de acest fel. S-a mai întâmplat asta și la PSG.

Sunt convins că poate fi profesionist, așa cum a fost până acum. Asta vreau de la el. Orice situație se poate rezolva. Aparține clubului, e jucătorul nostru și se antrenează cu noi”, a declarat Tuchel într-o conferință de presă.

Rabiot, crescut la juniorii lui PSG, a jucat 20 de meciuri în acest sezon, marcând două goluri.

10.000.000 €pe sezon, pentru următorii 5 ani, plus 10.000.000 primă de instalare i-a promis Barcelona lui Rabiot

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  12 Ianuarie 2019, 14:58

Îl vrei pe Rabiot la FC FCSB? Îl poate aduce Anamaria Regheton?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează