INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Tevez e aproape de Corinthians. Brazilienii plătesc 40 de milioane de euro în schimbul său

Carlos Tevez a fost golgeterul echipei sale în ultimul sezon
Carlos Tevez a fost golgeterul echipei sale în ultimul sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 18:14

Carlos Tevez e a un pas să se despartă de Manchester City. Internaţionalul argentinan e foarte aproape de un acord cu gruparea braziliană Corinthians, care va plăti 40 de milioane de euro în schimbul său.

Suma este una extraordinar de mare pentru fotbalul brazilian, care obişnuieşte să încaseze astfel de sume din vînzarea de jucători.

Agentul lui Carlos Tevez a dezvăluit că este în negocieri avansate cu oficialii lui Corinthians, după ce jucătorul a anunţat în urmă cu o săptămînă că vrea să se întoarcă în America de Sud ca să fie aproape de soţie şi cei doi copii ai săi.

Tevez a mai fost în atenţia mai multor cluburi din Italia şi Spania, dar Corinthians este primul club care face o ofertă concretă pentru căpitanul lui Manchester City. Deşi oferta brazilienilor nu se apropie de preţul cerut de "cetăţeni", 57 de milioane de euro, dar britanicii par mulţumiţi de faptul că Tevez nu se va transfera la un alt club important din Europa.

Tevez a mai jucat la Corinthians între 2004 şi 2006, perioadă în care a înscris 25 de goluri în 38 de meciuri.

43 de goluri a marcat Carlos Tevez pentru Manchester City în 63 de meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează