INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - MAN. UNITED

Tevez: “Jucătorii nu sînt mulţumiţi de Mancini”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

În săptămîna în care are loc derby-ul oraşului Manchester (sîmbătă, ora 14:45) şi în care oficialii lui City au făcut apel la jucători să nu iasă cu comentarii în presă, nonconformistul Carlos Tevez îl critică public pe antrenorul Mancini într-un interviu acordat pentru Daily Mail.


Argentinianul pune la îndoială metodele de lucru ale tehnicianului Roberto Mancini: “Jucătorii nu sînt mulţumiţi, ne aflăm pe finalul unui sezon lung, avem jocuri importante, sîntem obosiţi, dar încă avem cîte două antrenamente zilnice. Apoi, ziua următoare, ne antrenăm timp de două ore. Nu înţeleg! Dar el e antrenor, eu doar jucător. El e şeful!”.


Tevez este nemulţumit de decizia clubului de a întîmpina transferul său cu un poster imens agăţat în oraş: “Nu am înţeles niciodată cu ce scop a fost pus acel poster. Au vrut să mă întîmpine pe mine sau să îi enerveze pe cei de la United? Aş fi preferat ca posterul să nu existe! Eu respect fiecare club la care am evoluat şi nu m-am transferat la City pentru a stîrni controverse”.


Nici patronii arabi nu au scăpat de criticile fotbalistului: “Clubul e al lor, banii sînt ai lor. Dacă m-ar întreba cineva despre decizia de a-l da afară pe Mark Hughes, aş răspunde că nu a fost o idee bună. Voi juca sub comanda oricărui manager şi respect dreptul celor din conducere de a schimba ceva. Dar o echipă nu se formează peste noapte! Decizia de a-l da afară pe Mark a fost pripită!”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  13 Aprilie 2010, 14:12

...are dreptate tipu' de la GSP. articolul a aparut azi la 11:06 pe pagina Daily Mail, la sectiunea stiri dedicate lui Manchester City. a citat corect...si totusi Daily Mail e un ziar credibil

 •  13 Aprilie 2010, 13:38

mi greu sa cred asa ceva !!!!

 •  13 Aprilie 2010, 13:22

Stucane, Stucane ... mare minciunele mai tragi. Ce s-a intamplat ? Te-a contactat Chris Fole de la Daily Mail sa iti spuna tie toate astea ? Cum se face ca eu nu am auzit aberatia asta si eu traiesc in Manchester si orasul fierbe, cum de nu am auzit asta ? Ah pardon, am uitat ca voi Gsp-ul primiti primii stirile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close