INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Tevez nu se potoleşte. A lipsit de la antrenament şi riscă noi sacţiuni

Tevez nu se potoleşte. A lipsit de la antrenament şi riscă noi sacţiuni
Tevez nu se potoleşte. A lipsit de la antrenament şi riscă noi sacţiuni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 20:38

Atacantul formaţiei Manchester City, Carlos Tevez, nu s-a prezentat la antrenamentul de miercuri şi riscă noi sancţiuni, după amenda primită pentru că a refuzat să intre în joc la meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, informează AFP.

În vârstă de 27 de ani, Tevez s-a dus în Argentina la începutul săptămânii şi era aşteptat miercuri la antrenament, însă nu a ajuns.

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti (PFA), Gordon Taylor, care l-a apărat pe jucător când acesta a fost amendat de club, s-a declarat dezamăgit de atitudinea acestuia.

"Sunt foarte dezamăgit. El se expune unei sancţiuni, iar aceasta ar putea fi foarte severă. Acest băiat sapă o groapă tot mai adâncă. Şi mă îngrijiorează că nu ştiu cum vom ieşi din ea", a declarat Taylor. (sursa Mediafax)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
flo_ax
flo_ax  •  10 Noiembrie 2011, 01:31

limbricul asta primeste 1 milion de euro pe luna!!!!! Doar ca sa joace fotbal, sa se antreneze. Eu merg la sala dupa serviciu, mai si platesc, iar asta e platit ca sa faca sala! Sa fie VIP! Eu l-as sanctiona ca in cazul lui Mutu, sa nu-i mai ramana nimic, sa ramana sarac lipit, sa munceasca 10 ore pe zi pt cateva sute de euro pe luna... Iti permiti sa ai orgoliu cand esti platit regeste

chr508
chr508  •  10 Noiembrie 2011, 00:38

Diferenta este ca Rui Duarte este iertat tot timpul...

ill7ven
ill7ven  •  09 Noiembrie 2011, 22:26

Asta creca-i idolu lu Rui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează