INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Thereau pleacă de la Chievo: "A venit momentul să fac pasul la o echipă de top"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 17:05

Fostul atacant al Stelei, Cyril Thereau, este decis să plece de la Chievo, însă nu vrea să părăsească Serie A. Ofertat şi în pauza de iarnă, francezul este gata să dea curs uneia dintre propunerile primite de la marile cluburi din Italia.

"În ianuarie au fost cîteva oportunităţi importante de a pleca, dar am decis să rămîn. Chievo este un club bun, dar am 29 de ani şi cred că a venit momentul să schimb echipa. Îmi doresc să joc la un club important. Nu am jucat în prima ligă franceză şi pînă acum doi ani obsesia mea era să evoluez în Ligue 1.

Acum este diferit, aş vrea să rămîn în Italia. Prefer marile cluburi din Serie A, dar m-aş mulţumi şi cu Fiorentina, Lazio sau Roma. Nu am vorbit cu oficialii de la Chievo, dar lucrurile sunt destul de clare", a spus fostul jucător al Stelei conform Mediafax. .

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (6)
kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  24 Martie 2013, 21:58

pai tinand cont ca acum vreo vreo 50 de milioane pe chiriches, l-a vandut pe maruntis

forzzainter
forzzainter  •  20 Martie 2013, 00:59
Postat de blatula pe 19 Martie 2013, 20:08

Cum de ciobanu da afar' fotbalistii adevarati si aduce pe bani grei numa dodeli ? Cre' ca nici Messi n-avea loc la Steaua pt ca n-are nevoie de "circari"

a fost vandut pe 1 mil jumate' colegu' nu a fost dat afara....

blatula
blatula  •  19 Martie 2013, 20:08

Cum de ciobanu da afar' fotbalistii adevarati si aduce pe bani grei numa dodeli ? Cre' ca nici Messi n-avea loc la Steaua pt ca n-are nevoie de "circari"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează