INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - DORTMUND 4-2

Thomas Tuchel nu e mulțumit, deși Bayern s-a distrat cu Borussia Dortmund: „Am fost prea neglijenți, avem multe de reglat”

Thomas Tuchel, noul antrenor al lui Bayern. Foto: Imago Images
Thomas Tuchel, noul antrenor al lui Bayern. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 11:02 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 11:20

Noul antrenor al lui Bayern, Thomas Tuchel (49 de ani), a comentat victoria împotriva rivalei Borussia Dortmund, scor 4-2, de parcă echipa sa n-ar fi câștigat.

Bayern a făcut scor cu rivala Borussia Dortmund (4-2), lider la ora meciului, însă și la debutul lui Thomas Tuchel pe bancă a arătat unele slăbiciuni din „perioada Nagelsmann”

Multe pase greșite, pe construcție, și o relaxare în final care, dacă acum acum a costat-o două goluri, altădată a plătit-o cu puncte. Deficiențe pe care noul tehnician nu le-a trecut cu vederea la conferința de presă.

Anunț surprinzător dinspre FCSB: „Nu avem nevoie de niciun jucător”
FCSB
Anunț surprinzător dinspre FCSB: „Nu avem nevoie de niciun jucător”

Thomas Tuchel: „Am fost prea neglijenți, avem multe de reglat”

„Am pierdut ușor balonul, de prea multe ori. Au fost destule lucruri bune în jocul nostru, dar mai avem multe de reglat. O schimbare de antrenor induce o stare de neliniște. Să joci împotriva liderului după o săptămână cu asemenea presiune nu-i ușor. De aceea am înțelegere pentru faptul că nu ne-a ieșit totul”, a comentat Tuchel, care, în prima sa săptămână la Munchen, n-a avut tot lotul la dispoziție decât într-o singură zi, vineri.

Nici jucătorii n-au fost pe deplin mulțumiți cu ceea ce au arătat. „Am început nervos. S-a simțit miza mare. Am avut și noroc cu gafa portarului Kobel, iar pe ansamblu nu putem spune că am controlat meciul cap-coadă”, a admis mijlocașul Joshua Kimmich.

Căpitanul Thomas Muller, autorul unei „duble”, l-a completat: „Am fost harnici, am suținut numeroase dueluri, dar ne-am și făcut singuri viața grea”. Aluzie la cele două goluri încasate ușor (72, 90), primul dintr-un penalty provocat de abia introdusul Gnabry.

Orice aș spune acum nu ajută. Suntem din nou la două puncte în urma lui Bayern, dar am recuperat noi și mai multe. Acum trebuie să ne revenim și să reacționăm în Cupa Germaniei. 

- Marco Reus, atacant Borussia Dortmund

VIDEO. Rezumatul meciului Bayern - Borussia Dortmund

Citește și:

Patru echipe de legendă din Europa sunt groggy și riscă să retrogradeze

Barcelona a făcut spectacol în La Liga! Trupa lui Xavi a marcat de 4 ori și e la 15 puncte de Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează