INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA - REAL MADRID 3-0

Tomas Vaclik, portarul Sevillei, a făcut noapte albă înainte să o înfrunte pe Real Madrid!

Tomas Vaclik vs. Luka Modric
(foto: Guliver/Getty Images)
Tomas Vaclik vs. Luka Modric (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 13:17

Portarul Sevillei, Tomas Vaclik, a trecut prin clipe dificile chiar înaintea înfruntării cu Real Madrid, în care andaluzii s-au impus, scor 3-0.

Fiica goalkeeperului a suferit o căzătură puternică, în urma căreia a ajuns la spital. Tomas a stat non-stop alături de micuță, ea fiind ținută sub observație și nu a închis un ochi până ce nu a fost în afara oricărui pericol.

Staff-ul tehnic l-a lăsat pe Vaclik să decidă dacă va juca sau nu contra Madridului, iar acesta a fost prezent între buturi.

Pe rețelele de socializare ale clubului FC Sevilla a fost postat discursul antrenorului Pablo Machín de după meci în care, după ce și-a felicitat întreaga echipă pentru succesul în fața lui Real Madrid, a ținut să spună câteva cuvinte despre goalkeeper: "Știți că Tomas a trecut prin clipe grele, hai să-l aplaudăm pentru curajul și profesionalismul său".

Tomas Vaclik a avut o prestație excelentă în fața lui Real Madrid, fiind de netrecut în fața unor fotbaliști ca Bale sau Modric.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează