INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Tornadă pe piața transferurilor! Guardiola a stabilit lista: 3 ținte pe care șeicii aruncă sute de milioane de euro! Aduce un vîrf incredibil

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 09:54

E oficial. Spaniolul Pep Guardiola o va antrena pe Manchester City din sezonul viitor.

Fostul antrenor al lui Barcelona va fi, în continuare, cel mai bine plătit antrenor din lume, dar ar putea bifa un alt titlu interesant, dacă se confirmă calculele hîrtiei: cel mai răsfățat tehnician.

Șeicii sînt dispuși să cheltuie bani grei pentru a construi o echipă capabilă să aducă trofee cu regularitate pe El Ittihad. Presa din Marea Britanie a dezvăluie pe cine vrea Guardiola în primul 11 din sezonul viitor.

  • Robert Lewandowski, 27 de ani, aproximativ 100 de milioane de euro. Guardiola îl vrea neapărat pe vîrful lui Bayern Munchen, care și el a deschis licitația pentru un nou contract, fiind aproape de finalul înțelegerii cu gruparea bavareză. Atacantul a marcat 52 de goluri în 77 de meciuri, sub comanda lui Guardiola;
  • Paul Pogba, 23 de ani, + John Stones, 21 de ani, adică 170 de milioane de euro. Mijlocașul lui Juventus și fundașul central al lui Everton sînt două ținte dorite de toate forțele din Premier League, dar banii șeicilor ar putea face diferența!

mail sport.750

400.000 eurova cîștiga săptămînal Pep Guardiola. Asta înseamnă peste 20 de milioane anual

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
montgomerry
montgomerry  •  02 Februarie 2016, 19:01
Postat de romeverest pe 02 Februarie 2016, 16:29

Bai inteligentilor.....care este a treia tinta a lui Guardiola, daca tot va pricepeti la toate ??

Lewandowski,Pogba,Stone=3.

j.bravo
j.bravo  •  02 Februarie 2016, 17:48

Bine ca pleacă de la Bayern. Nu a facut decât sa strice echipa cu stilul lui de ***, lent si plictisitor ... din trei pase Bayern era din apărare in fata porții inainte sa vina figurantul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  02 Februarie 2016, 16:29

Bai inteligentilor.....care este a treia tinta a lui Guardiola, daca tot va pricepeti la toate ??

Vezi toate comentariile (12)
Comentează