INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Torres, aproape de o nouă trădare! Unde ar putea ajunge ”El Niño”

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 20:14

Aventura lui Fernando Torres la Chelsea se apropie de final. Spaniolul de 29 de ani, adus pentru 45 de milioane de euro de la Liverpool în 2011, este pe lista de transferuri a formaţiei "the Blues" şi nu duce lipsă de oferte.

Presa internaţională vorbeşte de interesul pe care Barcelona îl are faţă de fostul idol al celor de la Atletico Madrid, una dintre rivalele catalanilor. Se pare că gruparea blaugrana ar fi propus suma de 20 de milioane de euro, cu 5 milioane de euro mai puţin decît vor cei de la Chelsea.

Tratativele vor continua, însă, probabil, fanii lui Atleti nu vor primi prea bine vestea, mai ales că Torres a promis cîndva să nu joace niciodată pentru Barcelona sau Real Madrid. Totodată, catalanii trebuie să ajungă la un acord şi cu internaţionalul spaniol pentru că are în prezent un salariu de peste 220.000 de euro pe săptămînă!

3 atacanţi sînt pe lista lui Chelsea, în această vară: Cavani, Hulk şi Jovetici. Dar şi mijlocaşul ofensiv Hamsik

21 de goluri a marcat ibericul pentru Chelsea în toate competiţiile, în sezonul recent încheiat, contribuind la cîştigarea Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
miguel_alex
miguel_alex  •  13 Iunie 2013, 08:12
Postat de ciori_caini_unguri pe 12 Iunie 2013, 22:05

cand ma gandesc ca Steaua a invins Chelsea care a jucat cu titularii si era aproape sa o elimine din Europa, pff...la ce echipa si ce bugete au astia de la Chelsea, cred ca era o performanta uriasa mai mare chiar si ca semifinala din 2006

Romanii se bucura prea mult la o victorie fie ea si meritata din pct-ul meu de vedere dar o calificare se joaca in 2 meciuri deci degeaba bati 8-0 daca iei bataie 9-0.Pana la urma aia au tratat steaua de sus si au luat-o cand au vazut ca se ingroase gluma ,au crecut nitel viteza de joc si adio Steaua.Mai lasati-ma cu:ce bine a jucat,prefer sa joace prost si sa se califice.M-am saturat de faze gen midelsborow,lyon,napoli

unfand
unfand  •  13 Iunie 2013, 04:41

Torres este intr-o revenire incredibila de forma. Daca sezonul ce vine continua cresterea o sa fie magnific.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  13 Iunie 2013, 00:59

220 000 pe saptamana :|cand auzi de sume din astea....iti dai seama cat de mic e fotbalul din romania.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează