INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Torres: "Mereu am spus că sînt fan al unei singure echipe: Atletico Madrid"

Fernando Torres
Fernando Torres

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 16:21

Fernando Torres continuă să-şi atragă antipatia fanilor lui Liverpool, care pînă săptămîna trecută, cînd fotbalistul a semnat cu rivala Chelsea, îl adorau.

Torres n-a stat pe gînduri şi a schimbat echipa, iar suporterii "cormoranilor" şi-au ieşit din minţi: l-au numit trădător şi au ars tricourile cu numele său.

"Mereu am spus că sînt fan al unei singure echipe, iar acea echipă e Atletico Madrid. Voi păstra mereu Liverpool în suflet, niciodată nu voi spune ceva rău despre această formaţie, dar echipa al cărei fan sînt este Atletico", a spus Torres conform As.com.

"El Niño" a semnat săptămîna trecută cu Chelsea, iar Liverpool a primit 60 de milioane de euro pentru acest transfer. Întîmplarea a făcut ca Torres să debuteze exact contra fostei sale echipe, însă n-a fost debutul dorit, actuala sa echipă fiind învinsă cu 0-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andib126
andib126  •  07 Februarie 2011, 19:33

ba cam a fost debut de vis :D... oricum suporterii lui Liverpool nu sunt suparati pe torres pt ca a plecat la chelsea, ci mai mult pt cum a facut-o... si eventual pt declaratiile lui din vara, cand a spus ca nu o sa plece la o alta echipa din anglia din respect pe Liverpool... YNWA LIVERPOOL!!!

adrian0morar
adrian0morar  •  07 Februarie 2011, 16:51

respect torres liverpool

Vezi toate comentariile (2)
Comentează