INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, SÂMBĂTĂ, 2 APRILIE, 21:30, DIGI, DOLCE

Tot mai multe probleme pentru Barcelona » Luis Enrique a pierdut doi jucători într-o zi și riscă să improvizeze în El Clasico

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 10:10

Barcelona se pregătește pentru meciul cu Real Madrid, de sâmbătă, dar formația catalană are probleme de lot.

Luis Enrique se confruntă cu dificultăți în alcătuirea liniei defensive, având probleme cu postul de fundaș stânga. 

Ieri, antrenorul catalanilor a pierdut doi jucători, Adriano și Jeremy Mathieu, iar Jordi Alba acuză o entorsă după meciul România - Spania, 0-0, și nu știe dacă va juca sâmbătă.

Mundo Deportivo scrie că Jeremy Mathieu s-a accidentat în meciul Franța - Rusia, 4-2, și va fi indisponibil mai multe săptămâni. Acesta este suspect de o ruptură la meniscul intern și va rata cu siguranță meciul cu Real Madrid.

Adriano s-a accidentat la antrenamentul de ieri al Barcelonei, suferind o leziune musculară la piciorul drept. Astfel, fundașul brazilian va lipsi 10 zile și va rata și el El Clasico.

Dacă nici Jordi Alba nu va fi recuperat la timp, cel mai probabil, pe postul de fundaș stânga Luis Enrique îl va titulariza pe Sergi Roberto, cel care în acest sezon a mai jucat fundaș dreapta.

Din lotul Barcelonei, săptămâna trecută au mai acuzat probleme medicale și Sergio Busquets și Ivan Rakitici. 

Meciul Barcelona - Real Madrid se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, și va fi în direct pe DigiSport și DolceSport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Martie 2016, 11:34

Asta-i adevarat blestem. Cum Dumnezeu sa ti se accidenteze trei fundasi stanga simultan?! Nu cred ca Sergi Roberto e o solutie acolo, e prea lent intr-un meci in care va avea de face cu Bale sau Cristiano, mai degraba il vad pe Aleix Vidal, chit ca nici el nu a rupt gura targului de cand a venit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close