INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / SERIE A

Totti a ajuns pe locul 5 între golgeterii all-time din Serie A

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 23:12

Atacantul şi căpitanul formaţiei AS Roma, Francesco Totti, a marcat golul cu numărul 205 în campionatul Italiei şi a egalat recordul lui Roberto Baggio, la meciul cu Bari.

Totti, în vârstă de 34 de ani, l-a egalat pe Baggio şi ambii se află pe locul cinci în topul celor mai buni marcatori din Serie A, însă el a înscris toate aceste goluri pentru o singură echipă, aşa cum îi place să reamintească adeseori.

Jucător emblematic al Romei, unde evoluează de la 18 ani şi cu care a câştigat titlul în 2001, Totti a egalat la 1-1, în minutul 30, din lovitură liberă.

Totti a marcat 13 goluri în acest sezon în Serie A, din care 7 din penalty. 

CLASAMENT
1. Silvio Piola - 274 de goluri
2. Gunnar Nordahl - 225
3. Giuseppe Meazza - 216
4. Jose Altafini - 216
5. Francesco Totti - 206

Sursa: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează