INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEÎNVINS CONTRA ROMEI

Tradiţia de partea lui Mourinho în finala pentru titlu

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Antrenorul lui Inter n-a cedat nici unul dintre cele 5 dueluri cu AS Roma de cînd a venit în Italia. Portughezul are în palmares 3 victorii şi două remize, în aceste partide echipa milaneză marcînd de 12 ori.


Nici Claudio Ranieri, duşmanul declarat al lui Mou, n-a reuşit încă să-şi învingă rivalul. A încercat de trei ori cu Juventus şi cu Roma, dar n-a scos decît două remize din trei întîlniri, 1-1 în ambele cazuri. Ranieri se poate lăuda însă cu una dintre cele mai lungi serii pozitive din istoria grupării capitoline, 20 de meciuri, între care a bifat 17 succese!


Meciul de pe Olimpico, transmis live de la ora 19:00 de DigiSport, îl va avea între protagonişti pe Chivu. Mourinho nu s-a decis dacă îl va păstra titular pe fundaşul român, revenit miercuri după 77 de zile de la operaţia suferită la cap, sau îl va folosi pe flancul stîng pe căpitanul Javier Zanetti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  14 Mai 2010, 18:25

nu stiu de unde va informati dar roma a batut interul cu 2-1 in ultumul meci (de rossi,toni/milito. oare nu va scad si voua salariile ptr. lipsa de profesionalism in a "googalui" ?

 •  27 Martie 2010, 18:34

ultimile rezultate pe Olimpico: 1-4 0-4 urmeaza: 2-4 sau 0-5 alegeti! :)) sper sa nu manance bataie inter. forza inter

Vezi toate comentariile (2)
Comentează