INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

Tragedie pe Monumental » Meciul lui River Plate a fost abandonat, anchetă în desfășurare

Un suporter și-a pierdut viața în timpul meciului River Plate - Defensa y Justicia.  Foto: Twitter @TNTSportsBR
Un suporter și-a pierdut viața în timpul meciului River Plate - Defensa y Justicia. Foto: Twitter @TNTSportsBR

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 10:16 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 10:40

Un suporter și-a pierdut viața în timpul meciului River Plate - Defensa y Justicia, după ce a căzut dintr-o tribună aflată la înălțime. Partida a fost suspendată și arena evacuată.

Meciul River Plate - Defensa y Justicia, din campionatul Argentinei a fost oprit și apoi suspendat din cauza unei tragedii petrecute în prima repriză. În minutul 27, la scorul de 0-0, un suporter a căzut în gol din tribuna „Sivori Alta”, aflată la înălțime, și a decedat pe loc.

Forțele de ordine și medicii au intervenit imediat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru fanul identificat ulterior drept membru cotizant al clubului-gazdă. Arbitrul Fernando Rapallini, la rându-i, a discutat cu antrenorii celor două echipe, după care a decis abandonarea meciului.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor” » Mai ales Man: „Cel mai slab de pe teren
ITALIA
Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor” » Mai ales Man: „Cel mai slab de pe teren"

Stadionul Monumental a fost închis pentru 24 de ore

„Tribuna Sivori Alta era plină la 90 la sută din capacitate. În momentul accidentului nu s-au consemnat violențe în zona respectivă sau intervenția unei terțe părți. După 30 de minute, întreg sadionul a fost evacuat”, a transmis River Plate, într-un comunicat remis presei.

Arena, cea mai mare din Argentina, cu o capacitate de 83.198 de locuri, a fost închisă pentru 24 de ore. Timp în care autoritățile vor investiga împrejurările în care s-a produs accidentul. Liga argentiniană și cele două cluburi au transmis condoleanțe familiei suporterului decedat.

Citește și:

Ionuț Radu i-a îngropat » Auxerre retrogradează după două gafe uriașe ale portarului român

Garita, scandal uriaș cu ultrașii lui Dinamo. Ce s-a întâmplat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează