INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Transferul care aduce titlul în Premier League! Manchester United are o nouă ţintă de top pentru iarnă!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 10:23

Arjen Robben este nemulţumit cu statutul său la Bayern Munchen şi ar putea ajunge în iarnă la Manchester United, susţine presa engleză.

Mijlocaşul olandez este ţinta principală a lui Van Gaal pentru următoarea perioadă de transferuri, mai ales că Arjen este nemulţumit la Bayern, iar în ultimele zile s-a vehiculat că este în conflict deschis cu unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, Robert Lewandowski.

Atacantul i-a reproşat că este prea egoist şi nu pasează atunci cînd trebuie, relaţia dintre cei doi fiind una destul de rece şi în vestiar, susţine Bild.

Şi Guardiola a avut un discurs dur la adresa lui Robben: "Aşa este el, asta este mentalitatea lui. Sînt un antrenor bun, dar nu pot să-l schimb pe Robben la 31 de ani"

În aceste condiţii, Robben este decis să plece de la Bayern în iarnă şi Manchester United este prima echipă care s-a oferit să-l transfere. Van Gaal a şi declarat la mijlocul săptămînii că United mai are nevoie de o extremă, exact postul lui Robben. Mai mult, cei doi se şi cunosc foarte bine de pe vremea cînd Van Gaal era selecţionerul Olandei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close