INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Trei cluburi din Anglia îl vor pe căpitanul Barcelonei! » Xavi Hernandez, chemat să-şi încheie cariera în Premier League!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 12 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 12 mai 2014 12:50

Xavi Hernandez nu a avut un sezon prea strălucit la Barcelona, dar presa din Anglia scrie că mijlocaşul catalan se află în atenţia lui Manchester City, Manchester United şi Arsenal.

Txiki Begiristain şi Ferran Soriano, foşti membri ai conducerii Barcelonei în mandatul preşedintelui Joan Laporta, şi care lucrează, în prezent, pentru City, vor să-l convingă pe "creierul" Barçei să-şi încheie cariera la echipa din Manchester.

City nu ar fi singurul club care vrea să obţină semnătura catalanului. Se pare că şi Arsenal şi Manchester United visează să-l transfere pe căpitanul formaţiei blau-grana.

Xavi mai are contract cu Barcelona pînă în 2016.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2dorr
2dorr  •  12 Mai 2014, 16:43

Xavi nu este capitanul Barcelonei :specialistilor; …..Puyol e capitan si Xavi este vicecapitan

alexandru_p
alexandru_p  •  12 Mai 2014, 14:37
Postat de madskills pe 12 Mai 2014, 13:08

Se termina campionatele si ati ramas fara stiri, asa ca incepeti cu cancanurile? :)) Hai sa o luam logic..ce sa caute la City cand aia joaca un fotbal in viteza si il au pe Silva care la ora actuala e peste Xavi. La United? Pai aia vor sa intinereasca echipa, nu sa o imbatraneasca. Apoi cea mai "tare" e varianta Arsenal, care doar ce l-a luat pe Ozil pe o caruta de bani pe fix acelasi post. Si pe langa toate astea, nu se ia in calcul dorinta lui Xavi care a zis de o groaza de ori ca vrea sa ramana la Barca. Adica nu s-a transferat cand era in varf de forma si se duce acum. Fara suparare dar e bataie de joc si lipsa de respect pentru cititori sa bagati asemenea "stiri"

Doar in visele tale Ozil si Xavi joaca pe acelasi post. La fel si cu Silva. In 4-2-3-1 pe Xavi il joci in linia de 2, pe Ozil sau Silva in linia de 3 din spatele varfului. Este un fotbalist genial care la varsta asta isi permite sa joace mai retras (uite Pirlo, care din mijlocas ofensiv acum joaca defensiv - adica mai jos in teren - dar este tot playmaker). Xavi nu mai poate sa joace Advanced Playmaker, dar poate juca foarte bine Deep Lying Playmaker (cum joaca Sanmartean la Steaua langa Pintilii). Nu este o solutie viabila pentru toate meciurile, dar sunt anumite cazuri in care un jucator precum Xavi acolo ti'ar aduce un mare plus!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Mai 2014, 14:25

Nimeni din Anglia ...nu l vrea ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează