INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MICHEL PLATINI A FOST DAT ÎN JUDECATĂ DE SION

Tribunalul din Vaud a respins măsurile cerute de FC Sion

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 22:23

Tribunalul cantonal din Vaud a respins toate măsurile executorii cerute de FC Sion, adică şi cea de a juca în Liga Europa în această săptămână, a anunţat UEFA într-un comunicat, informează AFP.

UEFA mai subliniază că a fost informată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de o solicitare a cluburilor din grupa I a Ligii Europa (unde FC Sion vrea să fie reintegrată) - Udinese, Rennes, Atletico Madrid, Celtic Glasgow- pentru a lua parte la arbitrajul TAS dintre UEFA şi FC Sion.

Cele patru cluburi recunosc TAS ca singură autoritate pentru a tranşa litigiul şi au presat forul de la Lausanne să ia o decizie, susţine UEFA.

UEFA scrie în comunicat că "se pare că FC Sion încearcă mereu să obstrucţioneze justiţia după un model pe care şi TAS îl consideră drept abuziv".

FC Sion nu a respectat o interdicţie în ceea ce priveşte achiziţionarea de jucători, ceea ce a dus la excluderea echipei din Liga Europa, competiţie organizată de UEFA. Forul european a hotărât ca în locul FC Sion să participe în Liga Europa formaţia Celtic Glasgow.

FC Sion a deschis mai multe proceduri în justiţie, atât împotriva ligii elveţiene, cât şi împotriva UEFA şi a preşedintelui acestui for, Michel Platini, care urmează să fie audiat, miercuri, de tribunalul din Vaud.

sursa: mediafax

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (5)
tandd
tandd  •  18 Octombrie 2011, 23:44
Postat de bdgeorge pe 18 Octombrie 2011, 22:27

incet si sigur se dezumfla si gogoasa Sion...

si nu e normal?e o competie organizata de UEFA care-si stabileste propriile reguli,daca nu le respecti sari din schema,e ca si cum eu te-as invita la masa iar tu mi-ai trece casa pe numele tau si eu sa fiu de acord ca deh,ai venit la mine

jocuri
jocuri  •  18 Octombrie 2011, 23:43

sa fim seriosi daca sunt acceptati sa joace in grupe sau in orice faza, atunci UEFA nu mai are nici o credibilitate si automat o alta echipa cu aceasi problema a echipei fc sion va face la fel pentru ca sa creeat deja precedentul eu cred ca usor usor totul se va stinge, asta daca elvetieni nu vor sa faca ceva pauza prin cupele europene.

lupopa
lupopa  •  18 Octombrie 2011, 23:41

se pare ca si sion il au pe mititelu lor :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează